We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • Monika Übel-Helbig
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

Naujas „Team 4Life“ narys

Naujas „Team 4Life“ narys
Kopijuoti URL
Solt Leik Sitis, Juta, JAV (2020 m. liepos 13 d.). Šiandien „4Life“ paskelbė, kad naujausiu kompanijos komandos „Team 4Life“ nariu tapo Ivan Dominguez. „Team 4Life“ – tai grupė sudaryta iš aukščiausio lygio sportininkų, vartojančių „4Life“ papildus ir atstovaujančių mūsų produktams.

Dabar komandoje „Team 4Life“ yra nariai iš 12 valstybių. Ponas Dominguez – tai pirmasis „Team 4Life“ sportininkas iš Kubos. Dviračių sporto aistruoliai žino poną Dominguez pravardę Kubietiška raketa. P. Dominguez komentaras: „Šią pravardę užsitarnavau 2001 metais. Tiesą sakant, ja pernelyg nesididžiavau, tačiau žiūrovams ji patiko, o sporto komentatoriai ją kartojo, tad ji prilipo!“

Jei jo paklaustume apie sporto pasiekimus, kuriais vyriškis didžiuojasi labiausiai, jis vardija Džordžijos (JAV) turo 1-ojo etapo laimėtojo titulą, pergalę Niujorko (JAV) dviračių sporto čempionate, pirmąją vietą lenktynėse „CSC Invitational“ ir laimėtą Kalifornijos (JAV) turo 7-ąjį etapą.

P. Dominguez komentaras: „Būdamas dar vaikas labai norėjau tapti sportininku, nes mačiau, kad stipriausi Kubos sportininkai gali keliauti po pasaulį!“ Kai 1997 m. jis laimėjo Kubos čempionatą, ponas Dominguez šį tikslą įgyvendino.

Laikydamasis savo treniruočių programos, į kurią įeina plaukimas, bėgimas ir važiavimas dviračiu, ponas Dominguez sudegina iki 7 500 kalorijų per dieną. „4Life“ produktai – tai neatskiriama jo treniruočių režimo dalis. P. Dominguez komentaras: „Tarp mano mėgstamiausių produktų yra „Renuvo“ ir „Glutamine Prime“. Ir, jei sąžiningai, man labai patinka drėkinamasis kremas „4Life äKwä RainBurst!“

2010 m. ponas Dominguez iš profesionalaus dviračių sporto pasitraukė. Dabar jis yra profesionalus trikovininkas.

„4Life“ turi atstovybes 25 rinkose, iš kurių aptarnauja visą pasaulį aprėpiantį nepriklausomų platintojų ir jų klientų tinklą.


Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Viceprezidentas
Korporacijos komunikacija
4Life Research
[email protected]