We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • Darius Ronkaitis
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

Cosmetics paskelbė „4Life“ klinikinį tyrimą

Cosmetics paskelbė „4Life“ klinikinį tyrimą
Kopijuoti URL
Solt Leik Sitis, Juta, JAV (2022 m. rugsėjo 8 d.) Šiandien mokslo direktorius dr. David Vollmer pranešė, kad žurnalas Cosmetics priėmė publikuoti „4Life äKwä“ odos priežiūros sistemos klinikinį tyrimą.

„4Life“ klinikinis tyrimas bus paskelbtas specialiame Cosmetics leidinyje: Novel Cosmetic Ingredients, Formulations and Devices.

Produktų tobulinimo viceprezidento dr. Lawry Han komentaras: „Cosmetics – tai puikią reputaciją įgijęs žurnalas, kuriame rašoma apie kosmetikos mokslą bei technologiją. Tai pirmasis publikuotas „4Life“ klinikinis tyrimas apie odos priežiūros produktus, kuris atspindi mūsų tolimesnius žingsnius į „4Life“ produktų mokslinį patvirtinimą.“

Šiuo klinikiniu tyrimu buvo vertinamas „4Life“ odos priežiūros sistemos „äKwä“ veiksmingumas siekiant pagerinti veido odos sveikatą bei grožį. Šiame tyrime iš viso dalyvavo dvidešimt šeši suaugę žmonės (ir moterys, ir vyrai, nuo 18 iki 54 metų amžiaus), turintys visų tipų ir tonų odą. 30 dienų trukusiame tyrime buvo aktyvi ir kontrolinė grupės.

Vyresniosios rinkodaros viceprezidentės Kelly Bellerose komentaras: „Odos sausumas, raukšlelės, raudonos dėmelės, raudona vaskuliarizacija ir porfirino kiekis – tai dažnai naudojami odos sveikatos ir grožio indikatoriai. Šiame tyrime mūsų odos priežiūros sistemos „äKwä“ naudotojai nurodė, kad ženkliai pagerėjo veido drėgnumas, raudonų dėmelių skaičius, raudona vaskuliarizacija ir porfirino kiekis, palyginus su kontroline grupe.”

Kompanija „4Life“ – „Immune System Company“ – yra pirmoji į rinką pateikusi perdavimo faktorių mokslinius tyrimus. Ji turi biurus 25 rinkose, aptarnauja klientus iš viso pasaulio.

Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Viceprezidentas
Korporacijos komunikacija
4Life Research
[email protected]