We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • Darius Ronkaitis
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

Europos „4Life“ kompensuoja CO2, sugeneruotą dėl kelionės „Leadership Trip“

Europos „4Life“ kompensuoja CO2, sugeneruotą dėl kelionės „Leadership Trip“
Kopijuoti URL

Barselona (Ispanija), 2022 m. gegužės 30 d. Kompanija „4Life“ ir iniciatyva „4Life Green“ siekia neutralizuoti CO2, sugeneruotą dėl skrydžių į skatinamąsias keliones.

Paskiausia kelionė „Leadership Trip“ buvo į Marbelją (Ispanija), į ją vyko iš viso 90 žmonių: „4Life“ partneriai, jų pakeleiviai ir darbuotojai iš visos Europos.

Dėl skrydžių ten ir atgal visi dalyviai sugeneravo iš viso 58 tonas CO2. Tai bus kompensuota pasodinant 351 medį Avilos (Ispanija) Iruelas slėnyje: gamtos draustinyje, kurį suniokojo keli gaisrai, paskiausias iš jų – 2019 metais, kai visiškai sudegė 180 hektarų plotas.

„4Life“ Europos viceprezidento Rafael Fernández komentaras: „Didžiuojamės galėdami imtis tvarumo iniciatyvų su „4Life GREEN“. Norime, kad mūsų skatinamosios kelionės, be kita ko, būtų ir tvarios, parodytų mūsų atsidavimą planetai ir gamtos erdvių išsaugojimui. Tai – geriausias užtikrinti, kad gamtos grožiu, kuriuo mėgaujamės mes, mėgausis ir ateities kartos.“

Imtis šio veiksmo tapo įmanoma bendradarbiaujant su Ispanijos bendrove „Bosques Sostenibles“, kuri užsiima miškų sodinimu, degradavusių erdvių atkūrimu ir didelės gamtosauginės vertės zonų išsaugojimu.

Kompanija „4Life“ – „Immune System Company™“ – yra pirmoji į rinką pateikusi perdavimo faktorių mokslinius tyrimus. Ji turi biurus 25 rinkose, aptarnauja klientus iš viso pasaulio.

Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Viceprezidentas
Korporacijos komunikacija
4Life Research
[email protected]