We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • Nathalie
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

Nemokamas „MyShop“ užsakymų nuo 60 EUR siuntimas į daugumą Europos valstybių!

Nuo kovo 1 d. iki gegužės 31 d. visi „MyShop“ užsakymai, siunčiami į UPS punktą, pristatomi NEMOKAMAI!*

Užsakymams, siunčiamiems pritaikytu adresu, taikomas 2 EUR priemoka.

*Nemokamas siuntimas galioja siunčiant į visas Europos zonas, išskyrus Andorą, Kiprą, Maltą, Norvegiją, Portugaliją (Madeirą ir Azorus), Kanarų salas, Seutą, Melilja, Jungtinė Karalystė ir Šveicarija.

Svarbiems klientams

Nesate svarbūs klientai? Gaukite informacijos apie „MyShop“ partneriams.

Dalijimasis
Dalykitės savo mėgstamais produktais naudodamiesi „MyShop“ nuoroda ir taip savo didmeninę nuolaidą galėsite suteikti draugams bei šeimos nariams.

Pirkimas
Jūsų „MyShop“ svetainėje draugai bei šeimos nariai galės įsigyti jiems patinkančių produktų, o užsakymų įgyvendinimu bei siuntimu pasirūpins „4Life“. Nemokamo siuntimo reikalavimus atitinka užsakymai, kurių apimtis siekia bent jau 100 EUR!**

Uždarbis
Už pirkinius per jūsų svetainę gausite „MyShop“ atlygį. „MyShop“ atlygis = nuolaida teikiant būsimus produktų užsakymus.**

Dalydamiesi rūpinamės vieni kitais. Tai daryti verta!

Jei jau pasidalijote savo nuolaida, ateina metas atsiimti atlygį. Su „MyShop“ uždirbate 25 % nuolaidą, taikomą kiekvienam prekybos per jūsų svetainę taškui „Life Point“ (LP). Šis atlygis automatiškai pritaikomas atsiskaitant už jūsų kitą „4Life“ užsakymą, juo galima padengti iki 50 % produkto didmeninės kainos.**

Eikite į savo „MyShop“


Gaukite atlygį

Pavyzdys: turite 80 EUR „MyShop“ atlygio. Jūsų užsakymo bendroji didmeninė kaina yra 100 EUR. Šiam užsakymui iš viso galite panaudoti 50 EUR savo „MyShop“ atlygio (50 % nuo 100 € yra 50 €), o kiti 30 EUR jūsų „MyShop“ atlygio niekur nedingsta – juos galėsite panaudoti būsimiems užsakymams.

Kaip veikia „MyShop“ atlygis

Dalijimasis dar niekad nebuvo toks vertingas. Pamirškite nuolaidų kodų įvedinėjimą atsiskaitant. Pasirūpinome, kad sutaupyti galėtumėte be vargo. Su „MyShop“ jūsų atlygis išsaugomas ir pritaikomas jums. Be to, nėra jokių atlygio sumos maksimumo apribojimų, o uždirbtas atlygis galioja neribotą laikotarpį.

Pritaikyti krepšeliai

Turite keletą produktų, kuriuos norėtumėte pasiūlyti? Darome viską, kad dalytis būtų paprasta! Sukurkite pritaikytą pirkinių krepšelį, į kurį sudėkite rekomenduojamus produktus, ir šiuo krepšeliu pasidalykite su savo draugais bei šeimos nariais. Jiems teliks atsiskaityti! (Ši funkcija veikia tik programėlėje „4Life Business“.)

Ar esate pasiruošę gauti atlygį?

DUK

  • Kaip suteikiamas „MyShop“ atlygis, skirtas svarbiems klientams?
    „MyShop“ atlygis į jūsų paskyrą įskaitomas jau kitą dieną po pirkimo per jūsų „MyShop“ svetainę. Tada, kai teikiate kitą „4Life“ užsakymą, jis panaudojamas automatiškai. Svarbūs klientai užsakydami prekes „MyShop“ atlygiu gali padengti iki 50 % didmeninės kainos (prieš bet kokią momentinę nuolaidą).

    Pavyzdys: turiu 75 EUR „MyShop“ atlygio. Mano užsakymo bendroji didmeninė kaina yra 100 EUR. 50 EUR iš šių 75 EUR mano „MyShop“ atlygio galiu panaudoti šiam užsakymui (50 % nuo 100 EUR yra 50 EUR).*
  • Ar „MyShop“ atlygį galima panaudoti užsakymams pagal „Loyalty Program“?
    Taip. Jūsų „MyShop“ atlygis automatiškai pritaikomas bet kokiam užsakymui, įskaitant ir jūsų užsakymus pagal „Loyalty Program“.
  • Ar galiu savo „MyShop“ atlygį perleisti arba juo pasidalyti su kitu asmeniu?
    Ne. „MyShop“ atlygis yra neperleidžiamas.
  • Ar „MyShop“ atlygio galiojimo trukmė yra apribota?
    Ne. „MyShop“ atlygis galioja neribotą laiką, o jo vertė nemažėja (jei tik svarbus klientas išlaiko aktyvią paskyrą).
  • Ar yra koks nors uždirbtos „MyShop“ atlygio sumos maksimumas?
    Ne. Jokių maksimalių „MyShop“ atlygio apribojimų nėra.
  • Ar užsakymai, pateikti per „MyShop“ svetainę, gali būti siunčiami nemokamai?
    Taip. Klientai, užsakantys ne mažiau kaip už 100 EUR, gauna nemokamą siuntimą.*
  • Kas nutinka, jei su kuo nors pasidaliju savo nuolaida, o tada jie užsiregistruoja kaip svarbūs klientai?
    Jeśli ktoś korzysta z Twojej strony MyShop i rejestruje się jako Preferowany klient, Twój status automatycznie zmienia się na Associate (Partner). Jeśli nie chcesz uzyskać statusu Partnera, możesz „wyłączyć” możliwość rejestrowania się z użyciem Twojej strony MyShop.
  • Turiu „4Life“ sponsorių („Associate“, kuris mane įregistravo kaip svarbų klientą). Ar nauji užsiregistruojantys svarbūs klientai gali būti perduoti mano sponsoriui?
    Taip. Jei norite tai padaryti, eikite į savo „MyShop“ nuostatas ir pakeiskite registravusio asmens bei sponsoriaus ID į virš jūsų struktūroje esančio asmens numerį. Jei tai padarysite, atlygį išlaikysite, tačiau jį gausite kaip nuolaidą.
  • Kas nutinka mano jau turimam (svarbaus kliento) „MyShop“ atlygiui, kai tampu „Associate“.
    Jūsų (svarbaus kliento) „MyShop“ atlygis išlieka ir tada, kai nusprendžiate tapti „Associate“. Šis „MyShop“ atlygis ir toliau automatiškai taikomas jūsų būsimiems užsakymams kaip nuolaida, kol yra iki galo išnaudojamas. Kai tampate „Associate“, svarbaus kliento „MyShop“ atlygis jums nebeteikiamas. Tačiau, vietoje jo, gaunate 25 % komisinius už visus „MyShop“ užsakymus.*
  • Ar gaunu „Rapid Rewards“, kai ką nors užregistruoju ir tampu „Associate“?
    Taip. Už pirmąjį kiekvieno naujo svarbaus kliento, kurį asmeniškai įregistruojate, užsakymą, gaunate 25 % komisinius, suteikiamus „Rapid Rewards“ pavidalu.
*Daugiau informacijos apie mūsų siuntimo tarifus.
**Norint gauti „MyShop“ atlygį reikia, kad tą mėnesį būtų įgyvendintas 100 PV reikalavimas.