We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • Agnes Lynch
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

DUK apie COVID-19

DUK apie COVID-19
Kopijuoti URL

Ar „Life“ biurai tebeveikia?

Ne. Nuo lapkričio 1 d. Barselonos ir Hamburgo „4Life“ biurai yra laikinai uždaryti, kol nebus nurodyta kitaip.

 

Kokių veiksmų ėmėsi „4Life“, kad apsaugotų platintojų ir darbuotojų gerovę? 

Platintojai: visus produktus Europoje pristato siuntų tarnyba UPS, besilaikanti griežčiausių saugos priemonių, skirtų užkirsti kelią infekcijos plitimui, ir tuo tikslu paisydama Pasaulinės sveikatos organizacijos (PSO) paskelbtų rekomendacijų.

Pavyzdžiui, tam, kad būtų išvengta kontakto, nebereikalaujama, kad naudotojas pasirašytų priėmimo dokumentą. Labai svarbu, kad elgtumėtės supratingai ir taip pat šių priemonių laikytumėtės. 

Pakeitėme paskatos „Master Builder“ datas: dabar kelionė vyks 2021 m. gegužės 27–30 d. Siekdami užtikrinti maksimalų visų dalyvių saugumą taip pat perkėlėme ir Europos suvažiavimo „Connect“ laiką – šis renginys atidėtas į 2021 m. rugsėjo 9–11 d.

Darbuotojai: laikinai sustabdėme visas tarptautines keliones bei renginius. Be to, Barselonos ir Hamburgo biurų visų padalinių darbuotojai, siekiant užtikrinti jų saugumą, dabar dirba nuotoliniu būdu.

 

Ar COVID-19 kaip nors paveikė užsakymų pristatymą?

„4Life“ produktų užsakymus ir toliau, kaip įprasta, pristato UPS. Taip pat nepamirškite perskaityti patvirtinimo el. laišką, kurį išsiunčiame, kai jūsų užsakytos prekės išvyksta iš mūsų sandėlio.

Teritorijų, kuriose taikomi pristatymo apribojimai, pašto kodus rasite čia: https://www.ups.com/lt/lt/service-alerts.page?id=alert1. Šis sąrašas yra vis atnaujinamas pagal tuometines prevencines priemones, nustatytas atitinkamose valstybėse.

 

Ar galiu pakeisti pristatymo informaciją, kai užsakymas jau yra patvirtintas?

Ne. Kai pirkinys jau yra patvirtintas, klientų aptarnavimo tarnyba nebegali pakeisti nei užsakymo turinio, nei pristatymo adreso. Vis dėlto, pasinaudoję UPS programėle ir interneto svetaine, savo užsakymo kelią galite stebėti, taip pat galite pasirinkti kitą pristatymo laiką.

Prieš patvirtindami pirkinį visada patikrinkite, ar adresas ir pristatymo duomenys yra teisingi, o el. pašto adresas, susietas su jūsų „4Life“ paskyra, nėra pasenęs.

 

Kas nutinka, jei užsakymo nepriimu arba nepasiimu?

Nepaimti užsakymai grąžinami į mūsų sandėlį. Tokiu atveju pirkimą reikia apdoroti iš naujo. Jei užsakymai grąžinami, bet kokie taškai ar premijos, pagrįstos tais pirkiniais, yra atšaukiami.

 

Ar tam, kad išvengčiau užsakymo grąžinimo, galiu iš anksto nustatyti pristatymo datą ir dienos metą?

UPS suteikia galimybę užsiregistruoti ir naudotis paslauga „UPS My Choice“. Jei užsiregistruojate naudotis „UPS My Choice“, galite rinktis dienos metą, kada priimti užsakymus jums patogiausia, taip pat galite suaktyvinti pranešimus apie laukiamas siuntas, nurodyti pageidaujamas nuostatas (pvz., ar gauti pranešimus SMS žinutėmis, balsu, ar el. paštu), taip pat – pasirinkti atitinkamus prioritetus, kad priimti UPS siuntas į namus būtų patogiau.

Jei pageidaujate daugiau informacijos, žr. čia: https://www.ups.com/lt/lt/services/tracking/mychoice.page

  

Ar pasikeitė klientų aptarnavimo tarnybos darbo valandos?

Tol, kol išliks su COVID-19 susijusi neeilinė situacija, klientų aptarnavimo tarnyba dirbs nuo 10.00 iki 18.00 val (Vidurio Europos laiku). (Nuo pirmadienio iki penktadienio).

Išimtis taikoma mėnesio paskutinę darbo dieną, kai klientų aptarnavimo tarnyba dirba ilgiau: nuo 10.00 iki 19.00 val. Apie bet kokius pokyčius pranešama per „WhatsApp“, „Telegram“ ir „4Life Europe“ grupę „Facebook“.

  

Ar savo „Loyalty Program“ galiu valdyti paskambinęs (-usi) į klientų aptarnavimo tarnybą?

Ne. „Loyalty Program“ valdyti galima tik svetainėje 4life.com arba naudojantis programėle „4Life Business“.

Tam, kad garantuotume geriausią įmanomą klientų aptarnavimą, pirmumo tvarka nagrinėjame klausimus, kuriuos išspręsti įmanoma tik telefonu.

Jei situacija išimtinė, su „Loyalty Program“ susijusios procedūros telefonu atliekamos tik tada, kai dėl kokių nors priežasčių naudotojai negali naudotis įprastinėmis platformomis arba negali prisijungti prie interneto.

 

Ar galiu savo svarbių klientų užsakymus valdyti paskambinęs (-usi) į klientų aptarnavimo tarnybą?

Ne. Kaip nurodo Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas (BDAR), valdyti užsakymus leidžiama tik sąskaitos savininkui arba bendrasavininkui.

 

Bendrovės socialinė atsakomybė – ką daro kompanija „4Life“, kad COVID-19 laikotarpiu padėtų patiems pažeidžiamiausiems?

Kompanija „4Life“ yra paleidusi kampaniją, kuria daugiausiai dėmesio skiriama trims esminiams socialiniams iššūkiams, susijusiems su COVID-19 sukelta sudėtinga situacija. Mūsų tikslas – surinkti lėšų, kurias panaudojus būtų galima nupirkti maisto ir kūno priežiūros produktų, taip pat – suteikti emocinę paramą vaikams bei šeimoms, kuriais rūpinasi organizacijos „SOS Children's Villages“ ir Leben mit Behinderung.