We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • Agnes Lynch
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

Auka ligoninei „Hospital Universitario La Samaritana“

Auka ligoninei „Hospital Universitario La Samaritana“
Kopijuoti URL
Solt Leik Sitis, Juta, JAV (2020 m. balandžio 28 d.) Organizacijos „Foundation 4Life“ vardu Kolumbijos „4Life“ padalinys paaukojo medicinos priemonių Bogotoje (Kolumbija) įsikūrusiai ligoninei „Hospital Universitario La Samaritana“. Šioje ligoninėje teikiamos sveikatos paslaugos, čia taip pat veikia mokslinės laboratorijos.

Kaip ir daug kitų pasaulyje veikiančių sveikatos priežiūros įstaigų, ligoninėje reikia itin daug pirštinių ir dezinfekavimo priemonių. Kolumbijos „4Life“ paaukojo 770 buteliukų rankų dezinfekavimo priemonės ir 18 250 porų pirštinių.

„4Life“ Kolumbijos padalinio generalinio direktoriaus Nao Lau komentaras: „Turint galvoje iššūkius, su kuriais dabar susiduria visa planeta, būtina veikti drauge ir visa tai įveikti padedant vieni kitiems. Esame dėkingi už galimybę pasidalyti tuo, ką turime, ir suteikti priemonių, kurių taip reikia sveikatos priežiūros specialistams.“

„4Life“ turi atstovybes 25 rinkose, iš kurių aptarnauja visą pasaulį aprėpiantį nepriklausomų platintojų ir jų klientų tinklą.


Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Viceprezidentas
Korporacijos komunikacija
4Life Research
[email protected]