We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • Alfonso y Lina María
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

„4Life“ darbuotojai paaukojo per 3 milijonus valgių

„4Life“ darbuotojai paaukojo per 3 milijonus valgių
Kopijuoti URL
Solt Leik Sitis, Juta, JAV (2020 m. liepos 15 d.). Korporacija „4Life“, drauge su platintojais ir darbuotojais, nepriteklių kenčiantiems žmonėms paaukojo per 3 milijonus valgių. Darbuotojai ir platintojai lėšų paaukojo organizacijos „Feeding America“ fondui „Pandemic Response Fund“. „Feeding America“ – tai didžiausia JAV pagalbos badaujantiems organizacija.

Kompanija „4Life“ paaukojo antra tiek, kiek suaukojo jos darbuotojai. Tada dar vienas aukotojas prisidėjo tokia pačia suma, kuri galiausiai tapo daugiau nei 3 milijonais valgių. Tarnavimo reikalų viceprezidentės Catherine Larsen komentaras: „Dėl šių bendrų „4Life“ darbuotojų ir platintojų pastangų galėjome prisidėti prie skurdo rato įveikimo ir pagelbėti krizės ištiktiems žmonėms. Bendrai ir nuolat aukodami prisidedame prie teigiamų permainų visame pasaulyje.“

„Feeding America“ funkcionuoja bendraudama su konkrečiais asmenimis, įmonėmis ir valdžios įstaigomis. Iki prasidedant pandemijai pagalbos į „Feeding America“ kreipdavosi maždaug 40 milijonų amerikiečių. Prasidėjus infekcijos protrūkiui milijonai žmonių tapo bedarbiais, todėl šio tinklo pagalba maistu yra kaip niekad svarbi.

„Feeding America“ generalinės direktorės Claire Babineaux-Fontenot komentaras: „Pagrindinis mūsų prioritetas – tai milijonai žmonių, šeimų ir senjorų, kuriems maisto bankų pagalba yra būtina. Į mūsų tinklą įeinantys maisto bankai yra pasiruošę padėti visada – bet kuriuo metų laiku ir ištikus nelaimėms. Šis fondas pagerina žmonių galimybes veiksmingai reaguoti į jų bendruomenėje susiklosčiusias situacijas, kad bent jau maistas pandemijos laikotarpiu netaptų dar vienu rūpesčiu.“

Organizacija „Foundation 4Life“ žmonėms tarnauja jau daugiau nei dvidešimtyje šalių šešiuose žemynuose. Ji ketina ir toliau bendradarbiauti su nepriekaištingos reputacijos organizacijomis Jungtinėse Valstijose ir kitur pasaulyje.

„4Life“ turi atstovybes 25 rinkose, iš kurių aptarnauja visą pasaulį aprėpiantį nepriklausomų platintojų ir jų klientų tinklą.

Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Viceprezidentas
Korporacijos komunikacija
4Life Research
[email protected]