We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • Diogenes Bolivar Mosquera
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

„4Life“ 2022 m. kelių kompanijų solidarumo lenktynėse užėmė trečią vietą

„4Life“ 2022 m. kelių kompanijų solidarumo lenktynėse užėmė trečią vietą
Kopijuoti URL
Barselona (Ispanija), 2022 m. birželio 15 d. Organizacijos „SOS Children’s Villages“ kelių kompanijų solidarumo lenktynės buvo rengiamos nuo balandžio 19 d. ir vyko per visą gegužę. Čia iš viso dalyvavo 19 kompanijų, tarptautiniu mastu žinomų dėl vaikų teisių gynimo.

Tikslas, kurį dalyvaujančioms kompanijoms nustatė organizacija, buvo nubėgti iš viso 69 050 kilometrų. Vis dėlto renginys buvo toks sėkmingas, kad šis skaičius galiausiai padvigubėjo – buvo pasiekti 135 577 kilometrai. „4Life“ atstovavo 54 darbuotojai ir partneriai, prie tikslo prisidėję 11 417 kilometrais.

„Buomériux“ užėmė pirmąją vietą, antroji teko „Roche“, o kompanija „4Life“ tarp 19 dalyvių tapo trečia.

Šios trečiosios „SOS Children’s Villages“ lenktynės buvo kaip niekad įtraukios ir pasiekiamos. Registruotis buvo galima į 60 skirtingų sporto užsiėmimų, tarp kurių buvo plaukimas, važiavimas dviračiu, bėgimas, joga, irklavimas, žygiai pėsčiomis ir net meditacija.

Be to, per lyderystės kelionę į Marbelją beveik 100 „4Life“ darbuotojų ir partnerių grupė dalyvavo solidarumo sporto renginiuose. Per šiuos užsiėmimus buvo surinkta 3000 EUR šeimoms, kurias paveikė COVID-19 krizė.

Kompanija „4Life“ – „Immune System Company“ – yra pirmoji į rinką pateikusi perdavimo faktorių mokslinius tyrimus. Ji turi biurus 25 rinkose, aptarnauja klientus iš viso pasaulio.

Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Viceprezidentas
Korporacijos komunikacija
4Life Research
[email protected]