We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • Diogenes Bolivar Mosquera
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

Malaizijos „4Life“ tarnavimo projektas

Malaizijos „4Life“ tarnavimo projektas
Kopijuoti URL
Solt Leik Sitis, Juta, JAV (2019 m. gruodžio 20 d.). Švenčių laikotarpiu „Foundation 4Life“ drauge su Selangoro vaikų labdaros asociacija Malaizijoje surengė bendrą projektą, kuriuo 60-čiai vaikų buvo suteikta šilumos ir pagalbos. Šiame centre nepriteklių patiriantiems vaikams suteikiamas prieglobstis, maistas bei mokykliniai reikmenys.

Peržiūrėję filmą Frozen 2 berniukai ir mergaitės pavalgė skanius pietus ir gavo pasirinkti po naują batų porą ateinantiems mokslo metams. Kaip ir daugelis kitų „Foundation 4Life“ paramos gavėjų, šios šeimos neturi galimybių pasirūpinti savimi pačios.

Tarp dalyvavusių „4Life“ darbuotojų buvo pasaulinių rinkų vyresnysis direktorius Trevor Luke, „4Life“ Malaizijos padalinio vadovė Tan Cher Lyn ir „Foundation 4Life“ ambasadorė Ashley Luke. Tam, kad šis renginys pavyktų, savo laiką aukojo ir dvidešimt „4Life“ Malaizijos padalinio darbuotojų.

Trevor Luke komentaras: „Vaikų džiaugsmas ir šypsenos buvo užkrečiami. Kai juos pasiėmėme pirkti naujų batų, jie buvo tokie laimingi ir dėkingi. Tai paprastumas, tikrai vertas pagarbos.“

„4Life“ turi atstovybes 25 rinkose, iš kurių aptarnauja visą pasaulį aprėpiantį nepriklausomų platintojų ir jų klientų tinklą.


Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Viceprezidentas
Korporacijos komunikacija
4Life Research
[email protected]