We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • Shelly Ehrenberg
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

BOGO 2021: pirkite vieną, o antrą gaukite nemokamai

BOGO 2021: pirkite vieną, o antrą gaukite nemokamai
Kopijuoti URL

2020 m. rugsėjį surengta misija BOGO Europoje buvo neįtikėtinai sėkminga. Šia vienkartine galimybe pasinaudojo labai daug žmonių. Norime, kad šiemet energijos būtų ne mažiau: nauji metai, nauja akcija, naujos galimybės!



Gaukite produktą nemokamai

Kiekvieną dieną nuo sausio 21 d. (ketvirtadienio) iki sausio 25 d. (pirmadienio) siūlysime po BOGO akciją: pirkdami vieną produktą, antrą produktą gausite nemokamai. Visi produktų deriniai bus paskelbiami kasdien 15.00 val. CET laiku per mūsų socialinių tinklų ir žinučių siuntimo kanalus. Paskubėkite! Kiekvienas žmogus, turintis „4Life“ ID (platintojas arba esamas svarbus klientas) kasdien gali įsigyti ne daugiau kaip 3 BOGO derinius. Naujas svarbus klientas kasdien gali įsigyti ne daugiau kaip 2 BOGO derinius.

Italijos rinka:

Esamiems platintojams ir iš anksčiau esantiems klientams taikomas 3 BOGO apribojimas. Naujiems platintojams ir naujiems klientams taikomas 2 BOGO apribojimas.

Kiekvieną dieną pasinaudoti BOGO bus galima nuo 15.00 val. iki 23.59 val. arba tol, kol pasibaigs atitinkamų prekių atsargos.



Pageidautumėte daugiau?

Šiuo laikotarpiu kiekvienas naujas svarbus klientas arba, Italijos atveju, kiekvienas naujas platintojas* galės pasinaudoti nemokamos registracijos galimybe!

• Nemokama registracija, kai įsigyjamų prekių vertė viršija 100 LP

• 2 BOGO, kuriuos galima įsigyti su pirmuoju užsakymu

• Nemokamas siuntimas, kai pirkinio kaina yra ne mažesnė kaip 100 EUR**



SĄLYGOS:

Kai perkate pasinaudoję akcija BOGO, laikoma, kad sutinkate su šiomis sąlygomis:

1. Kiekvienos akcijos BOGO prekių skaičius yra ribotas. Akcijomis galima pasinaudoti kasdien nuo 15.00 val. iki 23.59 val. Centrinės Europos laiku (CET) arba tol, kol yra prekių atsargų.
2. Kaip ir bet kurioje kitoje akcijoje, produkto, kurį perkate pagal akciją BOGO, LP vertė sumažinama. Už nemokamą produktą LP nesuteikiami.
3. Kiekvienam „4Life“ ID (platintojui arba esamam svarbiam klientui) leidžiama įsigyti ne daugiau kaip 3 BOGO derinius.
4. Kiekvienam naujam svarbaus kliento ID leidžiama įsigyti ne daugiau kaip 2 BOGO derinius.
5. Italijos rinka:
Esamiems platintojams ir iš anksčiau esantiems klientams taikomas 3 BOGO apribojimas. Naujiems platintojams ir naujiems klientams taikomas 2 BOGO apribojimas.
6. Naujiems svarbiems klientams arba, Italijos atveju, naujiems platintojams* suteikiama nemokama registracija, jei pirkinio apimtis siekia bent jau 100 LP. Tai galioja tik akcijos BOGO laikotarpiu.
7. Pasinaudoti galima per svetainę 4Life.com, programėlę „Business“ ir „MyShop“.
8. Grąžinimams taikoma „4Life Research“ grąžinimo politika.

DUK:

Kada bus paskelbtas kiekvienas produktų derinys?
Kiekvienos dienos 15.00 val. Tai bus padaryta per „Facebook“, „Facebook“ grupę, „WhatsApp“ ir „Telegram“. Kiekviena akcija pasinaudoti bus galima nuo 15.00 val. iki 23.59 val. CET arba tol, kol pasibaigs atitinkamų prekių atsargos.

Kiek prekių galiu pirkti pagal BOGO akcijas?
Kiekvienam „4Life“ ID (platintojui arba esamam svarbiam klientui) leidžiama įsigyti ne daugiau kaip 3 BOGO derinius. 

Naujiems svarbiems klientams taikomas 2 BOGO apribojimas.

Italijos rinka: Esamiems platintojams ir iš anksčiau esantiems klientams taikomas 3 BOGO apribojimas. Naujiems platintojams ir naujiems klientams taikomas 2 BOGO apribojimas.

Ar akcijos BOGO prekėms taikomas LP mažinimo principas?
Taip, kaip ir daugumoje kitų „4Life“ akcijų. LP skaičius už produktus, įsigytus pasinaudojus akcija BOGO, yra sumažinamas.

Ar prekių, parduodamų pagal kiekvieną akciją BOGO, skaičius yra ribotas?
Taip. Visų akcijų BOGO prekių skaičius yra ribotas. Mėgstamus derinius stenkitės įsigyti kuo greičiau, nes sėkmingiausių BOGO gali nelikti per kelias minutes!

Kaip BOGO savaitės metu veiks nemokama registracija?
Jei užregistruojate naują svarbų klientą arba, Italijos atveju, naują platintoją* ir šis žmogus pateikia pirmąjį ne mažesnės nei 100 LP apimties užsakymą, prenumeratos mokestis netaikomas. Į šį užsakymą gali įeiti iki 2 BOGO derinių, tačiau tai gali būti ir įprastinis užsakymas. Tam, kad gautumėte nemokamą registraciją, pirkti pagal akciją BOGO nebūtina.

Ar nemokamos registracijos akcija vyks visoje Europoje?
Taip. Tai suteikiama visose Europos rinkose nuo sausio 21 iki 25 d.

Ar pagal akciją BOGO įsigytoms prekėms taikomas nemokamas siuntimas?
Nemokamą siuntimą gaunate tada, kai įsigyjate už daugiau nei 100 EUR**

 

*Tam, kad planą „Life Rewards Plan“ būtų galima suaktyvinti platintojui, kuriam priskirtas Italijos kodas, reikia turėti iš klientų gautų „Promoted Customer Life Point“ (PCLP) taškų.
**Daugiau informacijos apie mūsų siuntimo kainas.