We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • Ruth Anívarro
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

Kaip „4Life“ padeda moterims palaikyti sveikatą įvairiais gyvenimo etapais

Kaip „4Life“ padeda moterims palaikyti sveikatą įvairiais gyvenimo etapais
Kopijuoti URL

Parašė: Teresa Tomalska iš sveikatos mokslų patarėjų tarybos


Moterų iššūkiai skiriant dėmesį sveikatingumui

Šiuolaikinis gyvenimas iš moters reikalauja labai daug: ji nuolat būti gera partnere, žmona, mama, būsima mama ir panašiai. Dauguma moterų taip pat siekia būti sėkmingos, patrauklios ir atrodyti jaunatviškai. Ir tai – tik keli dažnai pasitaikantys tikslai. Kiekviena moteris siekia patenkinti lūkesčius ir įveikti iššūkius. Tačiau ilgainiui moteris gali pradėti jaustis taip, tarsi vis labiau nukrypsta nuo idealaus savęs įsivaizdavimo. Teoriškai ji žino, kokių fizinių ir emocinių iššūkių galima tikėtis įvairiais gyvenimo etapais, tačiau gana dažnai šių iššūkių kiekis gali išaugti labai greitai, visų pirma dėl ilgo nesirūpinimo svarbiais veiksniais, turinčiais įtakos gerai moterų savijautai.

Kaip gyvensenos veiksniai gali paveikti gaunamas maisto medžiagas

Geriausias būdas siekti optimalios sveikatos yra subalansuota mityba, sveika ir aktyvi gyvensena, deramas judėjimo ir mankštos kiekis, adekvatus miegas ir streso mažinimas. Tačiau tai pasiekti ne visada yra lengva. Dėl savo mitybos įpročių arba gyvensenos moterys gali negauti pakankamai svarbių maisto medžiagų. Dėl šių priežasčių jos gali rinktis vartoti papildus, padedančius įgyvendinti mitybos tikslus.

Be to, daug moterų bando kontroliuoti svorį taikydamos įvairius populiarius metodus. Vienas iš šių metodų yra protarpinis badavimas. Laikydamosi protarpinio badavimo moterys maistui skiria trumpesnį laikotarpį. Kai kurios nusprendžia valgyti tik vieną valgį per dieną. Sunku įsivaizduoti, kaip visos reikiamos medžiagos į organizmą gali būti gaunamos per tokį trumpą laiką.

Tinkamų papildų pasirinkimas

Renkantis tinkamus papildus reikia atsižvelgti į amžių, su šeima susijusias sąlygas ir, visų pirma, gyvenimo būdą.

Ieškant informacijos apie papildus moterims gali pasitaikyti tokie dalykai:

  • Vitaminas D palaikyti imuninei sistemai, kaulams, raumenims ir pan. 1
  • Magnis normalioms psichologinėms funkcijoms ir nervų sistemai palaikyti
  • Kalcis kaulams3
  • Vitamino B kompleksas medžiagų apykaitai ir energijai4
  • Biotinas plaukų ir odos grožiui5

Nors tai – puikios maisto medžiagos, kurias verta įtraukti į jūsų mitybą, jūsų kūno poreikiai yra sudėtingi ir tam, kad jis funkcionuotų optimaliai, jam reikia daug daugiau įvairių medžiagų.

Pavyzdžiui, daug moterų susiduria su keblumais reaguodamos į dažnai susiklostančias stresines situacijas.

Į ingredientų, kasdien rekomenduojamų žmonėms, linkusiems į prastesnę nuotaiką, sąrašą įeina įvairūs vitaminai ir mineralai, ypač vitaminų A, D, E, C, B kompleksas, folio rūgštis, cholinas, inozitolis, boras, kalcis, chromas, jodas, magnis, kalis, selenas, cinkas ir omega -3 riebalų rūgštys. Tai – daug maisto medžiagų!

Laimei, tobulo svarbiausių bazinių maisto medžiagų paiešką galite laikyti baigta. „4Life“ sukūrė puikų produktą — RiteStart

Kodėl verta rinktis „Ritestart“?

Vartodamos „RiteStart“ moterys savo imuninei sistemai gauna naudą iš vitaminų ir augalų ekstraktų6, taip pat – junginį „4Life Transfer Factor Plus™ Tri-Factor™ Formula“, mineralų, vitaminų, nepakeičiamųjų riebalų rūgščių, antioksidantų ir kitų ingredientų, skirtų bendrai gerai savijautai palaikyti. Šis universalus produktas suteikia kasdienį palaikymą širdies ir kraujagyslių funkcijoms6, padeda palaikyti sveiką energijos lygį7, saugoti ląstelių apsauga nuo oksidacinės apkrovos8 ir ne tik.

„RiteStart“ – tai esminis produktas, padedantis palaikyti gerą moterų savijautą. Tačiau, priklausomai nuo konkrečios jūsų situacijos, galite vartoti ir daugiau papildų.

Kaip „4Life“ papildai gali būti naudingi įvairaus amžiaus moterims:

Olivija, 25 metai

Oliviją kamuoja darbo, draugų ir sveikos gyvensenos pusiausvyros paieškos. Ji pastebėjo, kad jai kiekvieną savaitę jai vis tenka praleisti kelias treniruotes, o tai paveikia jos energijos, streso lygį ir kūno įvaizdį. Jis vis dažniau jaučiasi įsitempusi ir pavargusi, praleidžia susitikimus su draugais, ypač dėl mėnesinių ciklo.

Kas galėtų praversti Olivijai?

  • RiteStart™ sveikatai apskritai ir, galbūt, svarbių maisto medžiagų lygiams subalansuoti.
  • Pro-TF – universiteto išbandyti itin gerais techniniais rodikliais pasižymintys išrūgų ir kiaušinių baltymai, prisidedantys prie raumenų masės didinimo bei jos palaikymo.
  • Energy Go Stix – su ingredientais protiniams gebėjimams gerinti9, nuovargiui slopinti10, ir susitelkimui bei budrumui11 palaikyti visą dieną.

Sofija, 50 metų

Sofijos gyvenime dabar daug permainų. Ji susiduria su pirmaisiais menopauzės etapais, padidėjusiu stresu ir mažesniu energingumu. Visa tai tampa vis didesniais iššūkiais jos fizinei ir psichologinei sveikatai.

Siūlomi papildai:

Šarlotė, 64 metai

Šarlotė laikosi sveikos ir aktyvios gyvensenos. Jai patinka važinėtis dviračiu ir vaikščioti paplūdimiu, skaityti ir gaminti gardų maistą draugams bei šeimos nariams! Neseniai ji pastebėjo diskomfortą savo keliuose ir nerimauja dėl savo pažintinių gebėjimų sveikatos bei regos pakitimų dėl amžiaus.

Ji galvoja: ar „RiteStart“ pakaks rūpinantis visais šiais jai aktualiais dalykais.

Atsakymas Šarlotei:

  • „RiteStart™“ – tai universalus produktas, suteikiantis vitaminų, mineralų, nepakeičiamųjų riebalų rūgščių, antioksidantų ir „4Life Transfer Factor“. Nepaisant to, daug geresnį rezultatą ji galėtų pasiekti pridėdama tam tikrų specializuotų „4Life“ produktų.
  • 4Life Transfer Factor ReCall™palaiko atmintį16 ir nervų sistemą, tačiau taip pat padeda mažinti nuovargį17, užtikrinti proto aštrumą ir periferinę kraujotaką.
  • 4Life Transfer Factor Vista™ specialiai sukurtas akių sveikatai18, akių kraujotakai19 palaikyti ir kovoti su oksidacine žala20.
  • Fibro AMJ™ – tai maisto papildas su gliukozaminu bei ingredientų deriniu sąnariams21, raumenims ir kaulams22, kuris Šarlotei tikrai patiks!

Trys moterys, trys skirtingi gyvenimo būdai, tačiau pagrindinis produktas – tas pats: „RiteStart“. Dar daugiau palaikymo jos galėtų gauti rinkdamosi specializuotus „4Life“ produktus, kurie suteikia medžiagų, geriau atitinkančių jų konkretų gyvenimo būdą.

Susipažinkite su daugiau produktų „4Life“ interneto svetainėje ir nedvejokite, jei norite pakeisti savo papildus taip, kad gautumėte geresnį rezultatą, padedantį gyventi aktyviai ir mėgautis gyvenimu. Kiekvienas iš pirmiau nurodytų pavyzdžių yra su tam tikrais konkrečiais sveikatos iššūkiais, dėl kurių rekomenduojami vis kitokie produktai. Jei norite sužinoti, kurie produktai moterims tinka būtent jums, eikite į „4Life“ savijautos įvertinimą.

Turėdamos „4Life“ mokslu pagrįstus produktus, mes, moterys, galime sau padėti išlaikyti energiją bei ištvermę – ir tvarkydamos reikalus, ir užsiimdamos kasdieniais dalykais. Sveikatos, sėkmės ir laimės pojūtį galime padėti suteikti ir kitoms moterims. Kai pakylėjame viena kitą, tai suteikia nuostabų jausmą.

. Jei kelią parodome teisingai, galbūt išgirsime kitą moterį sakant:

„Moterys, tokios kaip jūs, rodo kelią moterims, tokioms, kaip aš,
ir už tai esu dėkinga.“

Svarbiausia šio straipsnio žinia moterims yra neapleisti jų bazinių poreikių.


*„4Life“ produktai nėra skirti jokioms ligoms diagnozuoti, gydyti ar nuo jų apsaugoti.
1. Vitaminas D padeda palaikyti normalų imuninės sistemos funkcionavimą ir išlaikyti normalią kaulų būklę bei įprastines raumenų funkcijas.
2. Magnis prisideda prie normalių fiziologinių funkcijų ir energijos normalios apykaitos bei nervų sistemos normalaus funkcionavimo.
3. Kalcis reikalingas norint išlaikyti tinkamą kaulų struktūrą.
4. Riboflavinas, vitaminas B12 ir vitaminas B6 prisideda prie medžiagų apykaitos, suteikiančios įprastinį energijos kiekį.
5. Biotinas prisideda prie normalių plaukų ir normalios odos palaikymo.
6. Vitaminas A, vitaminas C, vitaminas D, vitaminas B6, vitaminas B12, išskirtinis derinys iš grybų ekstraktų, dažinių ciberžolių ekstrakto bei alavijų prisideda prie imuninės sistemos normalaus funkcionavimo.
7. Sudėtyje yra geležies, magnio, vitamino C ir vitamino B6.
8. Sudėtyje yra vitamino C, vitamino B2, dažinių ciberžolių ir vynuogių sėklų ekstraktų.
9. Sudėtyje yra paulinijų ir paragvajinių bugienių.
10. Sudėtyje paragvajinių bugienių
11. Sudėtyje yra paulinijų, paragvajinių bugienių ir žaliosios arbatos.
12. Vynuogių sėklų ekstraktas suteikia antioksidantų.
13. Raudonieji dobilai gali prisidėti prie kaulų apsaugos.
14. Rapontikų šaknų ekstraktas pagerina organizmo prisitaikymą prie ekstremalių ir stresinių situacijų. Citrinvyčių vaisių ekstraktas gali pagerinti asmens gebėjimus prisitaikyti prie streso.
15. Migdomųjų vitanijų šaknų ekstraktas prisideda prie emocinės pusiausvyros ir geros savijautos apskritai.
16. Mėlynžiedės taškuonės ir dviskiaučiai ginkmedžiai taip pat gali padėti išlaikyti pažintines funkcijas (dėmesio sutelkimą ir atmintį).
17. Magnis padeda normaliai funkcionuoti nervų sistemai ir kartu mažina nuovargį.
18. Vitaminas A ir cinkas prisideda prie normalaus regos funkcionavimo.
19. Mėlynių ekstraktas ir ginkmedžių lapų ekstraktas prisideda prie normalios akies kraujotakos.
20. Vitaminai C ir E padeda akis apsaugoti nuo oksidacinės žalos.
21. Boswellia padeda palaikyti sąnarių temperatūrą ir komfortą.
22. Magnis padeda normaliai veikti raumenims bei išlaikyti tinkamą kaulų struktūrą.