We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • Ruth Anívarro
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

„4Life TF-Boost™“: Klausimų ir atsakymų sesija su „4Life“ mokslo direktoriumi dr. David Vollmer:

„4Life TF-Boost™“: Klausimų ir atsakymų sesija su „4Life“ mokslo direktoriumi dr. David Vollmer:
Kopijuoti URL

Jei norite pasirūpinti savo imuninę sistema vartodami imuninės sistemos papildą,1 kuris būtų ir skanus, ir natūraliai saldintas, rekomenduojame „4Life TF-Boost“. Kalbamės su mokslo direktoriumi dr. David Vollmer ir prašome jo papasakoti daugiau apie šį nuostabų naują produktą. Skaitykite ir sužinokite daugiau!

K. Kam padeda „4Life TF-Boost“?

A. „4Life TF-Boost“ sąveikauja su jūsų imunine sistema. Jame yra per 1 000 mg „4Life Transfer Factor“, šis produktas pateikiamas natūraliai saldintų, lengvų pasiimti miltelių pavidalu. „4Life TF-Boost“ lazdelėje yra ingredientai, skirti jums padėti rūpintis jūsų imunine ir antioksidacine sistemomis1;2, kad šios sistemos būtų stipresnės ir tvirtesnės, galėtų padėti įveikti kasdienes grėsmes, tokias kaip temperatūros pokyčiai, intensyvi mankšta arba fizinis ar emocinis stresas.

„4Life TF-Boost“ taip pat padeda mažinti nuovargį3.

K. Kuo „4Life TF-Boost“ išsiskiria tarp kitų „4Life Transfer Factor“ produktų?

A. Šiame produkte yra didžiausias „4Life Transfer Factor“ kiekis! Jame yra 1 000 mg junginio „4Life Transfer Factor“. Tai – reikšmingas sustiprinimas!

K. Dėl kurių pagrindinių ingredientų šis produktas yra išskirtinis?

A. Vitaminas C, vitaminas D ir cinkas – tai puikios ir itin svarbios imuninei ir antioksidacinei sistemai medžiagos, kurios čia dera su „4Life Transfer Factor“. Taip pat yra daug mokslinių duomenų, rodančių sąsają tarp vitaminų ir jūsų energijos lygio, todėl pridėjome vitaminą B2 (riboflaviną) ir vitaminą B6, kurie mažina nuovargį ir prisideda prie normalios energijos apykaitos.

K. Kokiais kitais privalumais pasižymi šis produktas?

A. „TF-Boost“, be kita ko, suteikia vitamino D. Vitaminas D – tai nepakeičiamas vitaminas, o gauti jį galite tik iš maisto arba kai jus veikia saulės UV spinduliai. Nepaisant to, vitamino D sintezė odoje, veikiant saulės šviesai, kai kuriose Europos valstybėse yra nepakankama, ypač žiemos mėnesiais, kai saulės mažai. Kiekvienoje „TF-Boost“ dozėje yra 200 % kasdienės vitamino D normos! Be to, „TF-Boost“ turi ir daug vitamino C – tiek, kiek gautumėte iš 10 apelsinų!

K. Kaip šį produktą vartoti?

A. Vieno (1) pakelio turinį sumaišykite su 180 ml vandens.

K. Kaip dažnai jį vartoti?

A. Vartoti „4Life TF-Boost“ galite kasdien. Šis produktas pateikiamas pakuotėmis po penkias dozes, o vartoti jį galite tada, kai norite.

K. Ar „4Life TF-Boost“ yra saldintas natūraliai?

Taip! „4Life TF-Boost“ saldintas stevija, natūraliu saldikliu.

K. Kiek kalorijų turi „TF-Boost“?

A. Vos 27 kalorijos vienoje lazdelėje!


„4Life“ produktai nėra skirti jokioms ligoms diagnozuoti, gydyti ar nuo jų apsaugoti.

1. Cinkas ir vitaminai B6, C bei D prisideda prie normalaus imuninės sistemos funkcionavimo
2. Vitaminai C, B2 (riboflavinas) ir cinkas padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės apkrovos.
3. Vitaminai C, B6 ir B2 (riboflavinas) padeda mažinti nuovargį ir palaikyti normalią energijos apykaitą.