We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • Ruth Anívarro
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

Naujas „4Life“ patentas

Naujas „4Life“ patentas
Kopijuoti URL
Solt Leik Sitis, Juta, JAV (2024 m. balandžio 5 d.) Jungtinių Valstijų Patentų ir Prekių Ženklų Biuras (USPTO) neseniai suteikė 4Life patentą RioVida.

Daktaras Brentas Vaughanas, pagrindinis patentų išradėjas: „Šis patentas iliustruoja mūsų nuolatinį siekį siūlyti unikalius, moksliškai pagrįstus produktus, kurie išsiskiria iš kitų papildų. Šis patentas prideda prie mūsų RioVida produktų linijos portfelio. Toliau tobulindami perdavimo faktoriaus mokslą, taip pat toliau saugosime šią investiciją, užregistruodami daugiau patentų.“

Patentas 11,857,593 yra kompozicijos patentas, kuris apsaugo „maisto produktą [su] kietojo ir skysčio kombinaciją į želė formą. Maisto produktas gali būti su imuninio moduliatoriaus, tokių kaip perdavimo faktorius, ir (arba) nanofrakcijos imuninio moduliatoriaus. Vaisinis komponentas (toks kaip ašerio) taip pat gali būti įtrauktas į maisto produktą.“

JAV patentas 11,857,593 prisijungia prie kompanijos kolekcijos, sudarytos iš daugiau nei aštuoniasdešimties JAV ir tarptautinių patentų, skirtų apsaugoti 4Life produktus ir, atitinkamai, išskirti 4Life Partnerių verslus. Kompanija taip pat turi dešimtis laukiančių patentų, skirtų apsaugoti 4Life inovacijas ateities kartoms.

Kompanija „4Life“ – „Immune System Company“ – yra pirmoji, junginio „4Life Transfer Factor“ tyrimų naudą pateikusi rinkai. Ji turi biurus dešimtyse rinkų, aptarnauja klientus iš viso pasaulio.

Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Viceprezidentas
Korporacijos komunikacija
4Life Research
[email protected]