We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • Fiona J Lindsay
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

BOGO grįžta!

BOGO grįžta!
Kopijuoti URL



Tai ne tik puiki galimybė gauti aukščiausios klasės produktų už puikią kainą, bet ir šansas išplėsti jūsų verslą bei pritraukti naujų klientų.


Pirkite vieną prekę, o antrą gaukite nemokamai

Kiekvieną dieną nuo liepos 27 d. (antradienio) iki liepos 29 d. (ketvirtadienio) skelbsime BOGO akciją: pirkdami vieną produktą, antrą produktą gausite nemokamai*. Visi produktų deriniai bus paskelbiami kasdien 15.00 val. CET laiku per mūsų socialinių tinklų ir žinučių siuntimo kanalus. Paskubėkite! Pasinaudoti BOGO bus galima iki 23.59 val. CET arba tol, kol pasibaigs atitinkamų prekių atsargos. Kiekvienas žmogus, turintis „4Life“ ID (partneris arba svarbus klientas) kasdien gali įsigyti ne daugiau kaip 5 BOGO derinius.

Norėtumėte daugiau?

Per šį laikotarpį kiekvienas svarbus klientas, įsigijęs už ne mažiau kaip 50 LP, gauna nemokamą registraciją!
Nauji partneriai Italijoje gauna prenumeratos mokesčio nuolaidą ir prie „4Life“ iki liepos 31 d. gali prisijungti už 15 EUR.
Be to, gausite nemokamą siuntimą**, už ne mažesnės kaip 100 EUR apimties pirkinius. Atminkite: galite naudotis UPS punktais, kad užsakymus gautumėte patogiau.

Juk tai puiku, ar ne! Pasidalykite šia žinia su šeimos nariais ir draugais!

SĄLYGOS

Kai perkate pasinaudoję akcija BOGO, laikoma, kad sutinkate su šiomis sąlygomis:

1. Kiekvienos akcijos BOGO prekių skaičius yra ribotas. Akcijomis galima pasinaudoti kasdien nuo 15.00 val. iki 23.59 val. Centrinės Europos laiku (CET) arba tol, kol yra prekių atsargų.
2. Kaip ir bet kurioje kitoje akcijoje, produkto, kurį perkate pagal akciją BOGO, LP vertė sumažinama. Už nemokamą produktą LP nesuteikiami.
3. Kiekvienam „4Life“ ID (partneriui, svarbiam klientui, klientui Italijoje) leidžiama įsigyti ne daugiau kaip 5 BOGO derinius.
4. Naujas svarbus klientas nemokamą registraciją gauna su pirkiniu, kurio apimtis siekia bent jau 50 LP, iki liepos 31 d. (Tai netaikoma Italijos rinkai)
5. Visiems partneriams ir klientams gali būti suteiktas nemokamas siuntimas*, kai pirkinio apimtis yra ne mažesnė kaip 100 EUR**.
6. Pasinaudoti galima per svetainę 4Life.com, „4Life“ programėlę ir „MyShop“.
7. Grąžinimams taikoma „4Life Research“ grąžinimo politika.
8. Italijos rinka: Naujiems partneriams*** prenumeratos mokestis sumažinamas iki 15 EUR, jei registruojamasi iki liepos 31 d.

DUK

Kada bus paskelbtas kiekvienas produktų derinys?
Kiekvienos dienos 15.00 val. Tai bus padaryta per „Facebook“, „Facebook“ grupę, „WhatsApp“ ir „Telegram“. Kiekviena akcija pasinaudoti bus galima nuo 15.00 val. iki 23.59 val. CET arba tol, kol pasibaigs atitinkamų prekių atsargos.

Kiek prekių galiu pirkti pagal BOGO akcijas?
Kiekvienam „4Life“ ID partneriui, svarbiam klientui arba klientui Italijoje leidžiama įsigyti ne daugiau kaip 5 BOGO derinius.

Ar akcijos BOGO prekėms taikomas LP mažinimo principas?
Taip, kaip ir daugumoje kitų „4Life“ akcijų. LP skaičius už produktus, įsigytus pasinaudojus akcija BOGO, yra sumažinamas.

Ar prekių, parduodamų pagal kiekvieną akciją BOGO, skaičius yra ribotas?
Taip. Visų akcijų BOGO prekių skaičius yra ribotas. Mėgstamus derinius stenkitės įsigyti kuo greičiau, nes sėkmingiausių BOGO gali nelikti per kelias minutes!

Kaip BOGO savaitės metu veiks nemokama registracija?
Jei užregistruojate naują svarbų klientą arba ir šis žmogus pateikia pirmąjį ne mažesnės nei 50 LP apimties užsakymą, prenumeratos mokestis netaikomas (Italijoje tai negalioja). Į šį užsakymą gali įeiti iki 2 BOGO derinių, tačiau tai gali būti ir įprastinis užsakymas. Tam, kad gautumėte nemokamą registraciją, pirkti pagal akciją BOGO nebūtina.

Ar nemokamos registracijos akcija vyks visoje Europoje?
Taip. Tai suteikiama visose Europos rinkose nuo liepos 27 iki 29 d.

Ar pagal akciją BOGO įsigytoms prekėms taikomas nemokamas siuntimas?
Nemokamą siuntimą gaunate tada, kai įsigyjate už daugiau nei 100 EUR**



*LP kiekis už pagal BOGO įsigytus produktus sumažinamas.
**Žr. siuntimo mokesčius, taikomus atitinkamose valstybėse.
***Tam, kad planą „Life Rewards Plan“ būtų galima suaktyvinti partneriui, kuriam priskirtas Italijos kodas, reikia turėti iš klientų gautų „Promoted Customer Life Point“ (PCLP) taškų.