We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • Fiona J Lindsay
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

„4Life“ produktų tobulinimo vyresnysis direktorius

„4Life“ produktų tobulinimo vyresnysis direktorius
Kopijuoti URL
Solt Leik Sitis, Juta, JAV (2021 m. vasario 15 d.) „4Life“ kompanijos produktų tobulinimo vyresniuoju direktoriumi paskyrė dr. Lawry Han.

Ponas Han į kompaniją „4Life“ ateina turėdamas jau daugiau nei dešimtmetį patirties mokslinių tyrimų ir produktų vystymo srityje. Jis yra reglamentavimo specialistas, kokybės inžinierius ir mokslininkas. Inžinerijos mokslų bakalauro laipsnį jis yra įgijęs Xi’an Jiao Tong universitete (Kinija), o mikrobiologijos ir biochemijos (biologinių mokslų) mokslų daktaro laipsnį gavo Jutos universitete (JAV).

Per savo karjerą jis buvo produktų sudėties ir naujovių lyderis įvairiose didžiausiose šios srities bendrovėse. Tarp jo pasiekimų – intensyvus gydomosios mitybos mokymas, naujovės, įdiegtos į daugiau nei 100 produktų, ir trisdešimt paskelbtų recenzuotų mokslinių straipsnių.

Mokslo direktoriaus dr. David Vollmer komentaras: „Dr. Han atsineša gausybę unikalių idėjų ir įgūdžių. Labai džiaugiuosi, kad jis prisijungia prie „4Life“ mokslininkų bei tyrėjų komandos.“

Mokymasis yra pono Han aistra. Jis taip pat labai vertina „4Life“ produktų suteikiamas klientų įtraukimo galimybes. Daliano (Kinija) technologijos universitete jis yra dirbęs neetatiniu biochemijos profesoriumi, taip pat priklauso Amerikos mitybos kolegijos draugijai, į kurią buvo priimtas dėl išskirtinio indėlio į mitybos bei sveikatos sritis.

„4Life“ prezidento Danny Lee komentaras: „Dr. Han paskyrimas iliustruoja mūsų kompanijos įsipareigojimą siekti produktų vystymo bei gamybos lyderystės visame pasaulyje, kurio ištikimai laikomės jau du dešimtmečius. Toliau sekame „4Life“ įkūrėjo David Lisonbee principingo atsidavimo mokslui pėdomis.“

„4Life“ turi biurus 25 rinkose ir iš jų aptarnauja klientus visame pasaulyje.

Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Korporacinės komunikacijos viceprezidentas
4Life Research
[email protected]