We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • Fiona J Lindsay
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

Plastikinės vyniojimo plėvelės grąžinamasis perdirbimas

Plastikinės vyniojimo plėvelės grąžinamasis perdirbimas
Solt Leik Sitis, Juta, JAV (2024 m. birželio 28 d.) Aplinkos apsauga kompanijai „4Life“ yra labai svarbi. Viena iš kompanijos iniciatyvų yra sutelkta į mažo tankio polietileno (LDPE), dar vadinamo tampriąją vyniojimo plėvele, grąžinamasis perdirbimas. Kompanijai „4Life“ priklauso trys dideli JAV veikiantys tiekimo grandinės objektai. Du yra Jutos valstijoje. Trečiasis yra Luisvilyje (Kentukio valstija). Drauge į šiuos sandėlius kasmet gaunami tūkstančiai į plastikinę plėvelę įvyniotų padėklų. Kaip rodo JAV aplinkos apsaugos agentūros (EPA) duomenys, daugiau nei 75 % plastiko galiausiai atsiranda sąvartynuose. LDPE irimas priklauso nuo įvairių veiksnių, tokių kaip medžiagos storis, aplinkos sąlygos ir deguonies kiekis. Kad ir kokios sąlygos būtų sąvartyne, vyniojimo plėvelei suirti reikia dešimtmečių, o kartais – net ir šimtmečių. Pasaulinės tiekimo grandinės vadovo Nate Buhler komentaras: „Susitelkę į visus tris objektus siekiame kontroliuoti tai, ką nukreipiame į atliekų srautą, ir atitinkamai apdoroti didelio tūrio elementus, kurie kitu atveju keliautų į sąvartynus.“ Daugelis grąžinamojo perdirbimo programų nepriima minkštų plastikų, tokių kaip LDPE, tačiau „4Life“ bendradarbiauja su LDPE plastiko perdirbėjais, tokiais kaip „WestRock Recycling“ Kentukyje, arba „Rocky Mountain Recycling“ Jutoje. Vyniojimo plėvelės grąžinamasis perdirbimas užtikrina realius, išmatuojamus ir matomus rezultatus. Kiekvieną mėnesį „4Life“ nukreipia apie 200 kilogramų LDPE į grąžinamąjį perdirbimą, o ne įprastinį atliekų srautą. Pono Buhler komentaras: „Mūsų grąžinamuoju būdu perdirbta vyniojimo plėvelė tampa dervos granulėmis, naudojamos injekciniams liejiniams bei prekėms, kurioms panaudojamos perdirbtos žaliavos.“ Jei pageidaujate daugiau informacijos apie kompanijos pastangas saugoti aplinką, apsilankykite „4Life Green“.

Kompanija „4Life“ – „Immune System Company“ – yra pirmoji, junginio „4Life Transfer Factor“ tyrimų naudą pateikusi rinkai. Ji turi biurus dešimtyse rinkų, aptarnauja klientus iš viso pasaulio.

Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Viceprezidentas
Korporacijos komunikacija
4Life Research
[email protected]