We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • Natural suplements
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

„4Life“ įvardijo naują pasaulinės veiklos direktorių

„4Life“ įvardijo naują pasaulinės veiklos direktorių
Kopijuoti URL
Solt Leik Sitis, Juta, JAV (2021 m. birželio 28 d.) „4Life“ prezidentas ir generalinis direktorius Danny Lee paskelbė, kad Jeff Kalinin tampa pirmuoju kompanijos istorijoje pasaulinės veiklos direktoriumi.

San Diego (JAV) universitete baigęs informatikos bakalauro studijas ponas Kalinin dirbo technologijų, gynybos ir farmacijos sektoriuose, tada galiausiai atėjo į „4Life“, kur tapo IT direktoriumi. 2000 m. jis buvo paskirtas į IT viceprezidento pareigas. Po penkerių metų jis tapo tarptautinių reikalų viceprezidentu.

2010 m. ponas Kalinin buvo paaukštintas į tarptautinių reikalų vyresnįjį viceprezidentą. Užimdamas šias pareigas jis buvo atsakingas už veiklą visose rinkose, esančiose už JAV ir Kanados ribų.

Pono Lee komentaras: „Jeff vis įrodo mums savo kompetenciją. Šis naujasis vaidmuo – pasaulinės veiklos direktorius – padės mums užtikrinti vertikalią harmoniją tarp Šiaurės Amerikos ir 24 tarptautinių biurų.“

Ponas Kalinin užsiims ne tik įvairių rinkų veiklos reikalų tvarkymu, bet ir prižiūrės „4Life“ pasaulines pardavimo komandas.

Pono Kalinin komentaras: „Šia nauja man atsakomybe labai džiaugiuosi, džiaugiuosi kiekvienu iš mano komandos narių ir padėtimi, kurią „4Life“ išsikovojo visame pasaulyje. Žvelgdamas į priekį matau didžiulę sėkmę, kurią parodyti turėtų ir antroji 2021 m. pusė.“

Kompanija „4Life“ – „Immune System Company“ – yra pirmoji į rinką pateikusi perdavimo faktorių mokslinius tyrimus. Ji turi biurus 25 rinkose, aptarnauja klientus iš viso pasaulio.

Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Korporacinės komunikacijos viceprezidentas
4Life Research
[email protected]