We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • I.U
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

2019 m. kalėdinis susitikimas Rygoje

2019 m. kalėdinis susitikimas Rygoje
Kopijuoti URL
2019 m. kalėdinis susitikimas Rygoje (Latvija) 2020 m. sausio 11–12 d. buvo surengtas viešbutyje „Park Inn by Radisson“. Šiame renginyje dalyvavo per 170 platintojų iš 14 Europos valstybių (Latvijos, Lietuvos, Čekijos, Prancūzijos, Suomijos, Estijos, Rusijos, Bulgarijos, Ukrainos, Jungtinės Karalystės, Nyderlandų ir Baltarusijos). Drauge jie pažymėjo savo sėkmę ir „4Life“ verslo pasiekimus.

Motyvacinius pranešimus čia skaitė rango „Gold“ platintojai, taip pat vyko mokymai apie produktus, diskusija apie moterų vaidmenį šiame versle, pristatytas kūno rengybos trenerės Rasos Vilkienės transformacijos projektas, pateiktos naujausios žinios apie kompaniją ir surengta solidarumo akcija. Ši akcija – tai aukcionas, kurio metu parduotos kelios menininko sukurtos „4Life“ iliustracijos, už kurias gauta beveik 900 eurų. Šios lėšos bus perduotos į „Foundation 4Life“. Jomis organizacija finansuos tam tikrus Europos projektus, skirtus „Aldeas Infantiles SOS“ vaikams.

Buvo pripažinti platintojų pasiekimai, daugelis jų savo pasakojimais pasidalijo nuo scenos.

Dalyviai taip pat klausėsi „4Life“ vadovų pranešimų: Europos viceprezidentas Rafael Fernández kalbėjo apie augančią MLM industriją, specialiųjų renginių koordinatorė Dinara Kakenova pasakojo apie kompanijos teikiamus įrankius bei motyvavimo programas, skirtas padėti auginti verslą, o komunikacijos ir rinkodaros vadovė Eda Padua pasidalijo patarimais, kaip potencialių klientų pritraukti naudojantis socialinės medijos kanalais.

Europos viceprezidento Rafael Fernández komentaras: „Europoje „4Life“ turi didžiulį augimo potencialą. Šis renginys parodė, kaip platintojai džiaugiasi galėdami dalytis „4Life“ produktais. Nuoširdžiai tikiu, kad ši nauja platintojų energijos ir motyvacijos banga galėtų tapti impulsu, padedančiu augti Baltijos regiono lyderiams.“

Tarp renginyje dalyvavusių pirmaujančių platintojų buvo „Gold International Diamond“ rangus įgiję Maris Dreimanis iš Latvijos, Tatiana Yachnaya iš Bulgarijos ir Lyubov Alimova iš Rusijos.

„4Life“ turi atstovybes 25 rinkose, iš kurių aptarnauja visą pasaulį aprėpiantį nepriklausomų platintojų ir jų klientų tinklą.

Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Viceprezidentas
Korporacijos komunikacija
4Life Research
[email protected]