We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • I.U
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

Politinė lyderystė 2020 metais

Politinė lyderystė 2020 metais
Kopijuoti URL
Solt Leik Sitis, Juta, JAV (2020 m. vasario 21 d.) „4Life“ vadovai Jutos (JAV) valstijos 63-osios kadencijos įstatymų leidžiamosios vadžios 2020 m. sesijoje atkreipia dėmesį į maisto papildų pramonę, taip rūpindamiesi vartotojais, kurie mėgaujasi sveikatos ir sveikos gyvensenos produktais ne tik Jutoje, bet ir visose JAV.

Vasario 19 d., trečiadienį, kompanijos „4Life“ prezidentas ir generalinis direktorius Danny Lee buvo Jutos valstijos kapitolijuje, kur dalyvavo oficialiuose abiejų didžiųjų partijų pietuose, kuriuos rėmė Jutos sveikatos forumas. Ponas Lee su įstatymų leidėjais pietavo kapitolijaus rotondoje.

Pono Lee komentaras: „Privalome aktyviai dalyvauti politinėse diskusijose, kurios formuoja mūsų rinką. Tai daryti turime dėl savo klientų, kurie „4Life Transfer Factor“ produktais mėgaujasi jau daugiau nei du dešimtmečius.“

Kompanijos siekį dalyvauti platesnėje politinėje veikloje parodė ir JAV kongresmeno John Curtis (R-UT) bei jo personalo štabo vadovo Corey Norman vizitas pasaulinėje būstinėje, kartu su „4Life“ įkūrėjais David bei Bianca Lisonbee.

David Lisonbee: „Ponas Curtis energingai palaiko sveikatos bei sveikos gyvensenos pramonę ir yra geras „4Life“ draugas Kapitolijaus kalvoje (tai JAV Kongreso vieta Vašingtone, Kolumbijos apygardoje – vert.). Jis prisideda prie mūsų pastangų užtikrinti stiprią ir gyvybingą rinką, kurioje mūsų kompanija galėtų siūlyti platų maisto papildų asortimentą. Jo viešnagė mums visada labai maloni.“

Kiti vadovai, dalyvavę susitikime su kongresmenu Curtis, buvo „4Life“ prezidentas ir generalinis direktorius Danny Lee, finansų direktorius Mark Ostler, mokslo direktorius David Vollmer, pardavimo vyresnysis viceprezidentas Trent Tenney, veiklos vyresnysis viceprezidentas Jeff Kalinin, rinkodaros vyresnysis viceprezidentas Brian Gill, rinkodaros komunikacijos viceprezidentė Deborah Dixon ir korporacijos komunikacijos viceprezidentas Calvin Jolley.

„4Life“ turi atstovybes 25 rinkose, iš kurių aptarnauja visą pasaulį aprėpiantį nepriklausomų platintojų ir jų klientų tinklą.


Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Viceprezidentas
Korporacijos komunikacija
4Life Research
[email protected]