We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • Pablo Iribarren Gimenez
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

Prie „Team 4Life“ prisijungė kanojų irklavimo profesionalė

Prie „Team 4Life“ prisijungė kanojų irklavimo profesionalė
Kopijuoti URL
Solt Leik Sitis, Juta, JAV (2022 m. sausio 28 d.) Šiandien „4Life“ vadovai paskelbė, kad Estefanía Fernández González tapo naujausia sportininke, prisijungusia prie „Team 4Life“ kaip prekės ženklo ambasadorė.

P. Fernández yra iš Meridos (Ispanija), ji treniruojasi Sevilijoje ir Madride. Tarptautiniu lygiu ji rungtyniauja nuo 2014 m., kai laimėjo bronzą Slovakijoje surengtame Europos jaunimo čempionate. Po ketverių metų ji laimėjo auksą 2018 m. Ispanijos čempionate, o 2019 m. – du aukso apdovanojimus 2000 ir 5000 metrų rungtyse.

Ispanijos kanojų irklavimo čempionė ir prekės ženklo ambasadorė Europoje p. Fernández aktyviai naudojasi socialiniais tinklais ir savo įspūdžiais apie „4Life“ dalijasi su kitais žmonėmis. Tarp jos mėgstamiausių produktų yra „4Life Transfer Factor Plus Tri-Factor Formula“, „4LifeTransform Woman“, „Pro-TF“ ir „RioVida“.

Tarp didžiausių p. Fernández pasiekimų 2021 metais buvo Geriausios sportininkės apdovanojimas, gautas iš „Extremadura Sports Awards“. Ją rodė televizija, ji yra dalyvavusi regioninėse ir nacionalinėse radijo laidose, yra sulaukusi teigiamų atsiliepimų žiniasklaidoje.

P. Fernández komentaras: „Siekiu skatinti sportininkų vertybes, laisvę ir orumą visame pasaulyje. Būti „Team 4Life“ nare man garbė. Kiekvieną dieną turime siekti mūsų svajonių išsipildymo.“

Šiuo metu jos tikslas yra patekti į 2024 m. olimpines žaidynes Paryžiuje.

P. Fernández komentaras: „Jei nori įgyvendinti dideles svajones, reikia ir didelio pasiaukojimo“.

Kompanija „4Life“ – „Immune System Company“ – yra pirmoji į rinką pateikusi perdavimo faktorių mokslinius tyrimus. Ji turi biurus 25 rinkose, aptarnauja klientus iš viso pasaulio.

Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Viceprezidentas
Korporacijos komunikacija
4Life Research
[email protected]