We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • AM
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

„4Life“ gamykloms suteiktas NSF sertifikatas

„4Life“ gamykloms suteiktas NSF sertifikatas
Kopijuoti URL

Solt Leik Sitis, Juta, JAV (2021 m. rugpjūčio 10 d.) „4Life“ gamyklos Sendyje ir Vinjarde (Juta, JAV) neseniai išlaikė auditą aukščiausiu įvertinimu be jokių pastabų.

Gamybos objektai, naudojami maisto papildams gaminti, pakuoti ir platinti, turi būti įregistruoti JAV Maisto ir vaistų administracijoje kaip maisto apdorojimo objektai. „4Life“ gamybos objektai yra prižiūrimi taip, kad atitiktų JAV kodekso 21 titulo 111 dalies nuostatas, apibrėžiančias gerąją gamybos praktiką (cGMP).

Tam, kad būtų užtikrinta „4Life“ atitiktis cGMP reikalavimams, „4Life“ pasamdė nepriklausomą sertifikavimo įstaigą NSF International. NSF International audituoja procedūras, programas, objektus ir įrenginius, dokumentavimo praktiką, teritorijas, sanitarinę aplinką ir laboratorijų veiklą.

Tam, kad gautume šį aukščiausią įvertinimą, stengėsi daug „4Life“ darbuotojų, tarp kurių: kokybės užtikrinimo direktorė Ana Davis, kokybės kontrolės direktorius Javier Medina, vyresnysis logistikos direktorius Jarrod Parry, kokybės dokumentų kontrolės vadovas Christian Griffin, kokybės vadovas Nestor Morales, gamyklos vadovas Phil Simonsen, gamyklos vadovas Curtis Adams ir gamybos supervizorius Allen Vance.

Kokybės viceprezidento Steve Pederson komentaras: „Pasiekti tokį atitikties lygį nebuvo paprasta. Tam atsakingai ir kruopščiai reikėjo dirbti visus metus, tame dalyvavo daugelis organizacijos darbuotojų, įskaitant mūsų vyresniuosius ir vidutinės grandies vadovus, ir mūsų partnerius. Daug kompanijų sako, kad joms labai rūpi kokybė. Vis dėlto mes tai ne tik sakome: parodome tai veiksmais ir rezultatais. Šis sertifikatas parodo ne tik tai, kad įgyvendinome reikalavimus. Šis sertifikatas pademonstruoja įsipareigojimą mūsų vardui, mūsų partneriams ir mūsų klientams.“

Kompanija „4Life“ – „Immune System Company™“ – yra pirmoji į rinką pateikusi perdavimo faktorių mokslinius tyrimus. Ji turi biurus 25 rinkose, aptarnauja klientus iš viso pasaulio.

Daugiau informacijos:

Calvin Jolley
Korporacinės komunikacijos viceprezidentas
4Life Research
[email protected]