We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • Heather Buchman
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

Prie „Team 4Life“ prisijungė olimpinių žaidynių bobslėjininkė

Prie „Team 4Life“ prisijungė olimpinių žaidynių bobslėjininkė
Kopijuoti URL
Solt Leik Sitis, Juta, JAV (2019 m. liepos 12 d.) Prie „Team 4Life“ prisijungė JAV olimpinės rinktinės bobslėjininkė Kristi Koplin. Atranką į 2014 m. žiemos olimpines žaidynes Sočyje (Rusija) įveikusi ponia Koplin dabar lenktyniauja Šiaurės Amerikos ir pasaulio taurės trasose, kur ruošiasi 2022 m. žiemos olimpinėms žaidynėms Pekine (Kinija).

Bobslėjininkės karjerą ponia Koplin pradėjo Fort Karsone (Koloradas, JAV) dirbdama JAV kariuomenės medicinos seserimi. Iki tol ji buvo iškovojusi poziciją NCAA lengvosios atletikos 1 divizione, pagerinusi universiteto rekordą kūjo ir disko metimo, rutulio stūmimo rungtyse. Pamačiusi šios atletės jėgą ir ištvermę, kita bobslėjaus olimpietė pasiūlė jai dalyvauti atrankoje į JAV moterų bobslėjaus rinktinę. 2010 m. ponia Koplin į komandą pateko. Ekipaže ji buvo atsakinga už stabdymą. Šiandien ji – ledrogių priekyje, vairuotojos pozicijoje.

Ponios Koplin komentaras: „Šioje sporto šakoje medaliai ir laimimi, ir prarandami per šimtąsias sekundės dalis. Nuosekliai dirbu siekdama tobulinti stūmimo ir įsibėgėjimo įgūdžius, o trasoje manevrus tobulinu po 1 %. Ar yra kas nors, ką galiu padaryti taip, kaip negalėtų kiti? Svarbiausia čia yra jėga, greitis, formos išlaikymas ir profesionalų verta įranga. Kai greitis trasoje siekia per 140 kilometrų per valandą, visko, ką darau, harmonija turi būti tobula.“

Naujausia ponios Koplin pergalė buvo iškovota šiemet Kalgaryje, Šiaurės Amerikos trasoje. 2022 m. olimpinėse žaidynėse bus nauja rungtis – moterų monobobas, bobslėjus vienvietėmis ledrogėmis. Ponia Koplin siekia šioje rungtyje dalyvauti.

Ponios Koplin komentaras: „Man patinka „RiteStart Women“ ir „Energy Go Stix“. Džiaugiuosi su kitais olimpiečiais tapusi „Team 4Life“ nare.“

„4Life“ turi atstovybes 25 rinkose, iš kurių aptarnauja visą pasaulį aprėpiantį nepriklausomų platintojų ir jų klientų tinklą.

Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Viceprezidentas
Korporacijos komunikacija
4Life Research
[email protected]