We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • Leticia Holguin
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

„Feeding America“ bendradarbiavimas su „Foundation 4Life

„Feeding America“ bendradarbiavimas su „Foundation 4Life<sup>&trade;</sup>“
Kopijuoti URL
Solt Leik Sitis, Juta, JAV (2020 m. balandžio 6 d.) Šiandien „Foundation 4Life“ pranešė apie partnerystę su ne pelno organizacija „Feeding America“ (tai didžiausia JAV kovos su maisto nepritekliumi organizacija) ir įteikė pradinę 25 000 USD auką.

Tarnavimo reikalų viceprezidentės Catherine Larsen komentaras: „Į šią organizaciją įeina 200 maisto bankų visame pasaulyje ir pagalbos ištiktiesiems pandemijos fondas, padedantys bendruomenėms, kurios su šiomis negandomis susidūrė stipriausiai. „Feeding America“ turi įrankius, kuriais gali pasiekti rezultatus, kurių siekiame ir visomis „Foundation 4Life“ tarnavimo pastangomis.“

„Feeding America“ funkcionuoja bendraudama su konkrečiais asmenimis, įmonėmis ir valdžios įstaigomis. Per visas JAV besidriekiantis maisto bankų tinklas kasmet padalija 4,3 mlrd. valgių. Iki prasidedant pandemijai pagalbos į „Feeding America“ kreipdavosi maždaug 40 milijonų amerikiečių. Prasidėjus infekcijos protrūkiui dar bent 10 milijonų žmonių tapo bedarbiais, todėl šio tinklo pagalba maistu yra kaip niekad svarbi.

„Feeding America“ generalinės direktorės Claire Babineaux-Fontenot komentaras: „Pagrindinis mūsų prioritetas – tai milijonai žmonių, šeimų ir senjorų, kuriems maisto bankų pagalba yra būtina. Į mūsų tinklą įeinantys maisto bankai yra pasiruošę padėti visada – bet kuriuo metų laiku ir ištikus nelaimėms. Šis fondas pagerina žmonių galimybes veiksmingai reaguoti į jų bendruomenėje susiklosčiusias situacijas, kad bent jau maistas pandemijos laikotarpiu netaptų dar vienu rūpesčiu.“

Organizacija „Foundation 4Life“ žmonėms tarnauja jau daugiau nei dvidešimtyje šalių šešiuose žemynuose. Ji ketina ir toliau bendradarbiauti su nepriekaištingos reputacijos organizacijomis Jungtinėse Valstijose ir kitur pasaulyje.

„4Life“ turi atstovybes 25 rinkose, iš kurių aptarnauja visą pasaulį aprėpiantį nepriklausomų platintojų ir jų klientų tinklą.


Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Viceprezidentas
Korporacijos komunikacija
4Life Research
[email protected]