We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.

Misijos BOGO

Misijos BOGO
Kopijuoti URL

Misija

Misijos BOGO tikslas – palaikyti mūsų pažangos impulsą.

Pardavimo ir aukštesnių rangų pasiekimo rezultatai pirmąjį pusmetį Europoje buvo stulbinamai geri. Norime ir toliau jus palaikyti, kad pritrauktumėte daugiau svarbių klientų bei plėstumėte savo verslus.

Planas

Kiekvieną dieną, nuo rugsėjo 21 iki 25 d. siūlysime BOGO akciją: pirkdami vieną prekę, antrą gausite nemokamai. Visi tokių produktų deriniai per mūsų socialinių tinklų kanalus bus paskelbti kasdien iš ryto. Paskubėkite! Kiekvienam „4Life“ ID leidžiama įsigyti ne daugiau kaip 4 BOGO per dieną. Tos dienos BOGO pasiūlymas galioja tik 24 valandas arba trumpiau, jei atitinkamų prekių atsargos pasibaigia.

Norėtumėte daugiau?

Gerai! Tai – dar ne viskas! Šiuo laikotarpiu taip pat galite mėgautis:

• NEMOKAMA REGISTRACIJA (kai užsakymų apimtis yra ne mažesnė kaip 100 LP)
• NEMOKAMU PRISTATYMU*
• NEMOKAMU PRODUKTU iš jūsų BOGO užsakymo

Juk tai puiku, ar ne!
Jei apie misiją BOGO norite sužinoti daugiau, žiūrėkite mūsų vadovų vaizdo įrašą ir sekite mūsų socialinių tinklų kanalus bei žinutes, kurias skelbiame per pokalbių programas.

Sekite naujienas ir misiją BOGO paverskite savo misija!


*daugiau informacijos apie pristatymo tarifus.


Dažnai užduodami klausimai

Kada bus paskelbtas kiekvienas produktų derinys?
KIEKVIENĄ DIENĄ 9.00 VAL. PER SOCIALINIUS TINKLUS IR „WHATSAPP“ / „TELEGRAM“. PASINAUDOTI KIEKVIENA IŠ AKCIJŲ BUS GALIMA KITAS 24 VAL. – IKI KITOS DIENOS 8.59 VAL.

Kiek prekių galiu pirkti pagal BOGO akcijas?
NE DAUGIAU KAIP 4 AKCIJOS VIENAM ID PER DIENĄ. ATMINKITE, KAD PIRKINIAI PER JŪSŲ „MY4LIFE“ IŠ JŪSŲ KVOTOS NEBUS IŠSKAIČIUOTI.

Ar už nemokamą produktą suteikiama LP?
NE. LP SUTEIKIAMI TIK UŽ PRODUKTUS, UŽ KURIUOS MOKATE.

Ar prekių kiekis yra ribotas?
TAIP. VISŲ AKCINIŲ PREKIŲ ATSARGOS YRA RIBOTOS. JEI DERINYS JUMS PATIKO, PIRKITE GREITAI. POPULIARIAUSI PRODUKTAI GALI BAIGTIS IR 24 VAL. NEPRAĖJUS.

Kaip su „misija BOGO“ veikia nemokama registracija?
JEI UŽREGISTRUOJATE NAUJĄ SVARBŲ KLIENTĄ IR JIS TUO PAT METU PATEIKIA NE MAŽESNĖS KAIP 100 LP VERTĖS UŽSAKYMĄ, PRENUMERATA SUTEIKIAMA NEMOKAMAI. Į ŠĮ PIRKINĮ GALI ĮEITI PREKĖS IŠ BOGO AKCIJOS ARBA ĮPRASTINIU BŪDU UŽSAKOMOS PREKĖS.

Ar nemokama registracija galima visoje Europoje?
TAIP. TAI SUTEIKIAMA VISOSE EUROPOS RINKOSE NUO RUGSĖJO 21 IKI 25 D. ITALIJOJE Į PIRMĄJĮ NE MAŽESNĖS KAIP 100 LP VERTĖS UŽSAKYMĄ TURI ĮEITI IR NAUJŲ PLATINTOJŲ KOMPLEKTAS