We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.

Europos „4Life“ iškilmingai atidarė atnaujintą biurą

Europos „4Life“ iškilmingai atidarė atnaujintą biurą
Kopijuoti URL
Barselona (Ispanija), 2019 m. rugsėjo 30 d. Praėjusį penktadienį (rugsėjo 27 d.) su didžiausių Europos rinkų lyderiais šventėme Barselonos biuro atidarymą iš naujo, po rekonstrukcijos. Naujosiose patalpose „4Life“ verslininkai galės savo verslus vystyti į augimą sutelktoje aplinkoje, pabrėžiančioje naujas galimybes ir „Transfer Factor“ produktų pranašumus.

Atidarymo dieną buvo surengti keli seminarai: „Didžioji trijulė: mokymasis, dalijimasis ir augimas“ ir „Kaip pritraukti potencialių klientų ir auginti verslą naudojantis socialiniais tinklais“. Šiuos seminarus vedė Europos „4Life“ rinkodaros ir komunikacijos vadovė Eda Padua bei JAV „4Life“ tarptautinės rinkodaros specialistas Thiago Rosette. Tuo tarpu mitybos specialistė Vanesa León vedė seminarą apie produktus: „4LifeStyle“ įpročių formavimas naudojant „4Life“ produktus“. Darome viską, kad nuosekliai suteiktume galimybes mokytis ir šias naująsias patalpas panaudotume įvairiems naudingiems seminarams, kurie mūsų verslininkams padėtų augti.

Baigiamojoje kalboje bendrovės Europos, Indijos ir besivystančių rinkų tarptautinių reikalų viceprezidentas Preston Richards pasakė: „Esu sužavėtas rezultatais, kuriuos pasiekėme per šiuos kelis sunkaus darbo mėnesius. Erdvė dabar panaudota veiksmingiau, o verslininkai savo verslus galės plėtoti profesionalioje ir modernioje aplinkoje.“

Biurus 25 rinkose visame pasaulyje turinti kompanija „4Life“ aptarnauja didžiulį nepriklausomų verslininkų ir vartotojų tinklą.


Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Viceprezidentas
Korporacijos komunikacija
4Life Research
[email protected]