We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.

Nauja vyresnioji rinkodaros viceprezidentė

Nauja vyresnioji rinkodaros viceprezidentė
Kopijuoti URL
Solt Leik Sitis, Juta, JAV (2022 m. vasario 4 d.) „4Life“ vadovai ponią Kelly Bellerose paaukštino į vyresniosios rinkodaros viceprezidentės pareigas. Ponia Bellerose, kuri nuo 2016 m. gruodžio iki 2022 m. sausio dirbo kompanijos rinkodaros viceprezidente, ir toliau bus atsakinga už kompanijos produktų rinkodarą, kūrybinius tekstus, grafinį dizainą ir vaizdo įrašų komandas, kurių pagrindu kuriami naujoviški „4Life Research“ produktai ir solidžios jų prekių ženklų strategijos: „The Immune System Company“.

Turėdama per 20 metų tiesioginio pardavimo patirties Kelly Bellerose prisidėjo prie daugiau nei 200 produktų vystymo papildų, sporto pajėgumo ir grožio bei kūno priežiūros srityse. Ji – tai įgudusi prekės ženklų populiarinimo meistrė, mokytoja ir motyvuojanti pranešėja. Kompanijoje „4Life“ ji dirba jau devynerius metus.

„4Life“ prezidento ir generalinio direktoriaus Danny Lee komentaras: „Kelly yra motyvuota, kūrybinga ir puikiai išmano rinkodarą bei vadybą. Ji – įkvepianti lyderė ir komandos žaidėja. Džiaugiuosi galėdamas pranešti, kad ji tapo naujausia mūsų vyresniąja viceprezidente.“

Iš „Pacifica Graduate Institute“ (Kalifornija, JAV) p. Bellerose yra gavusi gelmių psichologijos magistro laipsnį. Ji taip pat yra daug pasiekusi muzikantė ir dainų autorė, ji mėgaujasi kūno rengyba ir kelionėmis.

Kompanija „4Life“ – „Immune System Company“ – yra pirmoji į rinką pateikusi perdavimo faktorių mokslinius tyrimus. Ji turi biurus 25 rinkose, aptarnauja klientus iš viso pasaulio.

Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Viceprezidentas
Korporacijos komunikacija
4Life Research
[email protected]