We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.

Naujas „Team 4Life“ narys

Naujas „Team 4Life“ narys
Kopijuoti URL
Solt Leik Sitis, Juta, JAV (2022 m. sausio 21 d.) Šiandien „4Life“ vadovai paskelbė, kad supervidutinio svorio kairiarankis boksininkas Carlos Góngora tapo naujausiu sporto ambasadoriumi, prisijungusiu prie „Team 4Life“.

Pasiekęs sporto aukštumas kaip mėgėjas ir sudalyvavęs 2008 m. Pekino ir 2012 m. Londono olimpinėse žaidynėse, Ekvadoro boksininkas Carlos Góngora nusprendė žengti į profesionalų bokso pasaulį. 2020 m. gruodį jis tapo pirmuoju ekvadoriečiu, laimėjusiu Tarptautinės bokso organizacijos (IBO) supervidutinio svorio pasaulio čempiono titulą, priešininką pasiuntęs į nokautą.

2021 m. balandį p. Góngora šį titulą apgynė vėl nokautavęs varžovą. Tada 2021 m. gruodį IBO supervidutinio svorio čempionato titulą jis prarado kovoje su Lerrone Richards iš Mančesterio (Anglija), trukusioje 12 raundų.

Pasaulinių rinkų viceprezidento Rich Decker komentaras: „Ponas Góngora yra aukščiausios klasės boksininkas. Kova, kurią jis pralaimėjo tebuvo atsitiktinumas. Per savo karjerą jis daug kartų yra įrodęs savo gebėjimus ir viršenybę ringe. Tai vienas iš įspūdingiausių visų laikų Ekvadoro boksininkų. Turėti jį tarp „Team 4Life“ ambasadorių mums yra garbė.“

Ponas Góngora vartoja įvairius „4Life“ produktus, įskaitant jo favoritą: „Pro-TF“.

SPUSTELĖKITE ČIA ir pamatykite visus „Team 4Life“ narius.

Kompanija „4Life“ – „Immune System Company“ – yra pirmoji į rinką pateikusi perdavimo faktorių mokslinius tyrimus. Ji turi biurus 25 rinkose, aptarnauja klientus iš viso pasaulio.

Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Viceprezidentas
Korporacijos komunikacija
4Life Research
[email protected]