We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.

Team 4Life narys pateko į šlovės galeriją

<em>Team 4Life</em> narys pateko į šlovės galeriją
Kopijuoti URL

Solt Leik Sitis, Juta, JAV (2019 m. birželio 26 d.) Team 4Life narys Brady Stewart pateko į McKendree universiteto sporto šlovės galeriją, nes 2019 m. renginyje „Arnold Sports Festival“ laimėjo diviziono apdovanojimą, o iš pasaulio atvirojo ir štangos spaudimo čempionatų grįžo su medaliais.

Team 4Life komandoje ponas Stewart yra jau nuo 2011 m. Tuo metu jis išspausdavo 600 svarų (272 kg) štangą. Šių metų „Arnold Classic“ pirmąją vietą užtikrinęs jo rezultatas buvo 821 svaras (372 kg). Pasaulio čempionate Japonijoje jis laimėjo bronzą. Tai buvo vienintelis amerikietis, savo svorio kategorijoje iškovojęs medalį.

Pono Stewart komentaras: „Šie metai man buvo fantastiški. Man labai patinka PRO-TF, MusculoSkeletal Formula ir Flex4Life. Jaučiuosi it mano svajonės būtų išsipildę.“

Komunikacijos viceprezidento Calvin Jolley komentaras: „Brady – tai vienas iš aukščiausių rezultatų pasiekusių Team 4Life narių, iškovojęs itin daug apdovanojimų. Man ypač įspūdingos jo savybės yra fizinė jėga, valios stiprybė ir dosnumas. Jis – tai pavyzdys mums visiems.“  

4Life turi atstovybes 25 rinkose, iš kurių aptarnauja visą pasaulį aprėpiantį nepriklausomų platintojų ir jų klientų tinklą.

Para más información:
Calvin Jolley
Viceprezidentas
Korporacijos komunikacija
4Life Research
[email protected]