We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • Oscar Camino
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

„Transfer Factor Collagen“ gavo išskirtinį Monde Selection įvertinimą

„Transfer Factor Collagen<sup>&trade;</sup>“ gavo išskirtinį Monde Selection įvertinimą
Kopijuoti URL


Barselona, Ispanija, 2021 m. sausio 8 d.

2020 m. tarptautinis kokybės institutas Monde Selection suteikė kompanijai „4Life“ sidabrinį kokybės apdovanojimą už „Transfer Factor Collagen™“ Europoje. 

 

Tarptautinis kokybės institutas Monde Selection – tai viena iš griežčiausių šio pobūdžio organizacijų Europoje ir pasaulyje. Monde Selection Briuselyje (Belgija) veikia nuo 1961 m. Ši organizacija daugiausiai dėmesio skiria plataus vartojimo produktų iš įvairių rinkų kokybės vertinimu pasauliniu mastu. 

 

Jos moksliniams vertinimams naudojami metodai, atitinkantys ISO standartus. Galiausiai ingredientai, ženklinimas ir įvairūs pramonės metodai klasifikuojami pagal rinkos reikalavimus bei teisės nuostatas, išdėstytas Europos reglamentuose.

 

Rafael Fernández komentaras: „Šis apdovanojimas, kurį gavo „Transfer Factor Collagen™“, ne tik įrodo aukštus mūsų kokybės standartus, bet ir suteikia tarptautinį pripažinimą bei galingą rinkodaros ir pardavimo įrankį – ne tik kompanijai „4Life“, bet ir visiems jos produktų platintojams bei vartotojams.“

 

„4Life“ turi biurus 25 rinkose ir iš jų aptarnauja klientus visame pasaulyje.

 

Daugiau informacijos:

Calvin Jolley

Korporacinės komunikacijos viceprezidentas

4Life Research

[email protected]