We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • Jana Žiakova
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

4Life Europe Latest News

4Life Europe Latest News
Kopijuoti URL

Balandžio 28 d.

„4LIFE“ RENGINIAI ATIDĖTI Į 2021 METUS

Atsižvelgiant į aplinkybes, susijusias su naujuoju koronavirusu (COVID-19), ir siekiant užtikrinti visų į renginius atvykstančių žmonių saugumą, nusprendėme atidėti „Master Builder“ kelionę bei suvažiavimą „Connect“, taip pat – skatinamąjį „Best Business Club“ renginį*.

Visų svarbiausia mums – jūsų gerovė.

Dar viena priežastis, dėl kurios apie šią permainą pranešame taip anksti, nes norime išvengti lėktuvų bilietų ir viešbučių rezervacijų pirkimo paskubomis. Pradėti planuoti 2021 m. keliones galite žvilgtelėję į toliau nurodytas patvirtintas datas. Atminkite: vietos, į kurias bus keliaujama, nesikeičia.

„MASTER BUILDER“ KELIONĖ – MARBELJA, ISPANIJA
2021 m. gegužės 27–30 d.

SUVAŽIAVIMAS „CONNECT“ – LISABONA, PORTUGALIJA
2021 m. rugsėjo 9–11 d.

Nuoširdžiai dėkojame už jūsų supratingumą šiuo neeiliniu laikotarpiu. Padarysime viską, kad ateinantys renginiai būtų iš tiesų nepamirštami, juose būtų dar daugiau dalyvių, o malonių netikėtumų skaičius irgi būtų dar neregėtas.

*„Best Business Club“ paskata laikinai stabdoma nuo 2020 m. balandžio 30 d. Apie naujuosius kriterijus ir kvalifikacijos laikotarpį pranešime netrukus.


24th of March


16th of March