We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • John Orellana
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

„4Life“ dalyvauja kasmetiniame Ispanijos tiesioginio pardavimo asociacijos susitikime

„4Life“ dalyvauja kasmetiniame Ispanijos tiesioginio pardavimo asociacijos susitikime
Kopijuoti URL
Solt Leik Sitis, Juta, JAV (2023 m. gruodžio 27 d.) „4Life Spain“ lapkričio mėnesį dalyvavo penktajame metiniame Ispanijos tiesioginio pardavimo asociacijos (AVD) susitikime. Šiame internetiniame seminare, skirtame prekybos partneriams, kompanijos vardu, kaip partneris ir direktorių tarybos narys, dalyvavo „4Life“ Europos viceprezidentas Rafael Fernández. Šiame internetiniame seminare buvo analizuojamos tiesioginio pardavimo pagrindinės tendencijos ir indikatoriai, buvo siekiama išsamesnio šios srities verslininkystės supratimo.

Šiuo renginiu, kurio pavadinimas buvo „Verslumas tiesioginiame pardavime“, siekta pažvelgti į esmines kompanijų ir verslininkų, besirenkančių tiesioginį pardavimą, savybes, kartu suteikiant erdvės pagalvoti ir keistis idėjomis.

Diskusijas vertingomis pastabomis apie tiesioginio pardavimo dabartį bei ateitį praturtino žymūs AVD vadovų komandos nariai ir Ispanijos nacionalinės savarankiškai dirbančių asmenų asociacijos atstovai, taip pat kiti žinomi asmenys iš akademinio ir verslo pasaulio. Šie žmonės taip pat pasidalijo patirtimi, susijusia su verslumu Ispanijoje.

Šios konferencijos aktualumą ypač pabrėžia naujausi IPSOS tyrimai apie verslumą tiesioginio pardavimo sektoriuje, suteikę labai konkrečių duomenų, rodančių tiesioginio pardavimo plėtrą ir stiprybę šalyje. Vienas iš galingiausių statistinių rodiklių buvo tai, kad Ispanija pagal pajamas iš tiesioginio pardavimo yra penkta pagal valstybė Europoje.

WFDSA statistiniai duomenys iš metinės tiesioginio pardavimo pasaulyje ataskaitos rodo, kad sektorius Ispanijoje per 2022 metus sugeneravo daugiau nei 688 mln. eurų, o 77 % tiesioginio pardavimo profesionalų nurodė, kad šia veikla yra labai patenkinti. Ispanijoje 94 % tiesioginio pardavimo partnerių jaučia ryšį su prekės ženklu, kuriam atstovauja, o 53 % tiesioginio pardavimo partnerių turi daugiau nei ketverius metus patirties.

Šis susitikimas ir atskleisti duomenys dar labiau pabrėžė „4Life“ įsipareigojimą plėstis ir skatinti tiesioginio pardavimo industriją.

Kompanija „4Life“ – „Immune System Company“ – yra pirmoji, junginio „4Life Transfer Factor“ tyrimų naudą pateikusi rinkai. Ji turi biurus dešimtyse rinkų, aptarnauja klientus iš viso pasaulio.

Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Viceprezidentas
Korporacijos komunikacija
4Life Research
[email protected]