We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • John Orellana
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

„4Life“ Europos turas su Danny Lee

„4Life“ Europos turas su Danny Lee
Kopijuoti URL

Solt Leik Sitis, Juta, JAV (2023 m. sausio 25 d.) „4Life“ neseniai paskelbė apie tikslą iki 2030 metų „4Life Transfer Factor™“ produktus atnešti į 3 milijonus namų. Tam, kad skleistų žinią apie šį tikslą, prezidentas ir generalinis direktorius Danny Lee, pasaulinių rinkų vyresnysis viceprezidentas Preston Richards ir Europos viceprezidentas Rafael Fernández metus pradėjo nuo turo po Europą, per kurį susitiko su „4Life“ lyderiais.


Daugiau nei 400 „4Life“ lyderių iš Europos dalyvavo susitikimuose Hamburge, Frankfurte, Rygoje, Ciuriche, Lisabonoje ir Madride. Čia jie dalijosi patirtimi, informacija bei verslo perspektyvomis. Čia buvo ir itin garsių „4Life“ vardų, tokių kaip Àngels Muñoz, Carlos Rocha, Maris Dreimanis, taip pat – Claudia Martínez. Šie partneriai dalijosi savo vizija, kaip dirbdami drauge „4Life Transfer Factor“ galėsime pasidalyti su 3 milijonais namų.

 

Šiuose susitikimuose taip pat pranešta apie nemokamos registracijos paketus naujiems svarbiems klientams bei Europos „4Life“ 2023 m. suvažiavimo vietą: Barseloną (Ispanija).

Be to, diskutuota ir apie „4Life Green“ – kompanijos sektorių, skirtą neutralizuoti „4Life“ išskiriamą CO2, įskaitant tą, kuris atsirado dėl šio turo skrydžių. „4Life Green“ pareigą anuliuoti „4Life“ poveikį aplinkai vykdo sodindamas medžius. „4Life Green“ laikosi tvirtos pareigos planetai ir nori, kad „4Life“ kelionės būtų tvarios.


Kompanija „4Life“ – „Immune System Company™“ – yra pirmoji į rinką pateikusi perdavimo faktorių mokslinius tyrimus. Ji turi biurus dešimtyse rinkų, aptarnauja klientus iš viso pasaulio.

Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Viceprezidentas
Korporacijos komunikacija
4Life Research
[email protected]