We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • John Orellana
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

„4Life“ pieno ūkiai yra 100 % sertifikuoti

„4Life“ pieno ūkiai yra 100 % sertifikuoti
Kopijuoti URL
Solt Leik Sitis, Juta, JAV (2023 m. rugsėjo 5 d.) Šimtas procentų „4Life“ pieno ūkių yra sertifikuoti JAV organizacijos „Farmers Assuring Responsible Management“ (FARM) arba „Validus“.

Tam, kad 100 % patvirtinimas būtų pasiektas, prireikė kelerių metų intensyvaus darbo ir bendradarbiavimo. FARM ir „Validus“ užtikrina, kad ūkiai laikosi griežčiausių oraus elgesio su gyvūnais standartų ir geriausios sanitarinės bei saugos praktikos.

„4Life“ dalyvauja programose „National Dairy FARM“ ir „United Egg Producers“ (UEP), kad užtikrintų, jog su visomis „4Life“ karvėmis bei vištomis būtų elgiamasi humaniškai.

„4Life“ mokslo direktoriaus dr. David Vollmer komentaras: „Didžiuojamės ilgalaikiu bendradarbiavimu su pienininkystės ūkiais, iš kurių gauname krekenas. Mūsų partneriai visų pirma galvoja apie gyvūnų gerovę.

Kalbant apie „4Life Transfer Factor“ gamybą, „4Life“ naudoja krekenas, kurių lieka, kai veršeliai jau gauna tai, ko reikia jų dar naivių imuninių sistemų startams. Mūsų partnerystės su FARM ir UEP sertifikatus turinčiomis įmonėmis pabrėžia mūsų dėmesį tvarumui.”

Kompanija „4Life“ – „Immune System Company“ – yra pirmoji, junginio „4Life Transfer Factor“ tyrimų naudą pateikusi rinkai. Ji turi biurus dešimtyse rinkų, aptarnauja klientus iš viso pasaulio.

Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Viceprezidentas
Korporacijos komunikacija
4Life Research
[email protected]