We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • John Orellana
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

„4Life“ užėmė pirmąją vietą „SOS Children‘s Villages“ lenktynėse

„4Life“ užėmė pirmąją vietą „SOS Children‘s Villages“ lenktynėse
Kopijuoti URL
Solt Leik Sitis, Juta, JAV (2023 m. birželio 26 d.) Europos „4Life“ neseniai dalyvavo ketvirtosiose kasmetinėse „SOS Children‘s Villages“ solidarumo lenktynėse, organizuojamose siekiant įtvirtinti vaikų teises, ir užėmė pirmąją vietą. Dalyvavimas šiose lenktynėse atspindi vieną iš pagrindinių „4Life“ vertybių: tarnavimą. Ši vertybė yra juntama visuose „4Life“ veiksmuose ir iniciatyvose.

Europos „4Life“ didžiuojasi turėdama besąlygišką savo partnerių, svarbių klientų ir darbuotojų palaikymą, kai reikia padėti žmonėms, kuriems pagalbos reikia labiausiai.

Šiemet „SOS Children's Villages“ surengė virtualias solidarumo lenktynes vardan vaikų teisių. Europos „4Life“ darbuotojai prie jų ir vėl prisijungė. Pagrindinis tikslas buvo prisidėti prie tvariosios plėtros tikslo Nr. 10: sumažinti nelygybę. Šiose lenktynėse visos dalyvaujančios kompanijos iš viso surinko 136,577 km, taip aplenkdamos praėjusių metų rezultatą. „4Life“ didžiuojasi tuo, kad reikšmingai prisidėjo prie šio kilnaus tikslo siekimo ir dėkoja visiems dalyviams už jų pastangas ir atsidavimą šioms solidarumo lenktynėms.

„4Life“ dėkoja „SOS Children's Villages“ Ispanijos padaliniui už neįkainojamą jų darbą saugant vaikų teisės, kompanija įsipareigoja ir toliau prisidėti prie šių kilnių tikslų ir prie teigiamų permainų visuomenėje siekio.

Kompanija „4Life“ – „Immune System Company“ – yra pirmoji į rinką pateikusi perdavimo faktorių mokslinius tyrimus. Ji turi biurus dešimtyse rinkų, aptarnauja klientus iš viso pasaulio.

Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Viceprezidentas
Korporacijos komunikacija
4Life Research
[email protected]