We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • John Orellana
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

Partnerystė su „SOS Children's Villages“

Partnerystė su „SOS Children's Villages“
Kopijuoti URL
Solt Leik Sitis, Juta, JAV (2023 m. spalio 4 d.) Organizacijos „Foundation 4Life“ reikšmingas indėlis padėjo maždaug 200 pažeidžiamų vaikų grįžti į mokyklą.

Tarptautiniame Europos suvažiavime CONNECT, surengtame praėjusį rugsėjį, buvo surengtas specialus bendradarbiavimo su Ispanijos „SOS Children’s Villages“ padaliniu projektas. Organizacija „Foundation 4Life“ suteikė kuprines su mokykliniais reikmenimis vaikams ir jaunuoliams, kurie įsigyti jų kitaip negalėtų.

„4Life“ darbuotojai ir vadovai surinko beveik 200 kuprinių, kiekvienoje iš kurių buvo svarbiausi su mokymusi susiję dalykai, tokie kaip sąsiuviniai, pieštukai, rašikliai, skaičiuotuvai, penalai ir kita. Ši solidarumo iniciatyva drauge su Ispanijos „SOS Children’s Villages“ buvo surengta siekiant vaikams suteikti galimybę mokytis sėkmingai ir teigiamai paveikti jų gyvenimus.

Tarnavimas – viena iš pagrindinių „Foundation 4Life“ veiklos vertybių. „Foundation 4Life“ ir dosnūs „4Life“ partneriai bei svarbūs klientai Ispanijos „SOS Children’s Villages“ įteikė 10 000 EUR. Ši auka padės Ispanijos „SOS Children’s Villages“ tęsti reikšmingą jų darbą remianti vaikus bei skatinant saugią bei puoselėti juos padedančią aplinką, kurioje šie vaikai galėtų deramai augti ir tobulėti.

„Foundation 4Life“ dar karta patvirtina savo nuolatinį įsipareigojimą tarnauti ir siekį gerinti bendruomenių visame pasaulyje gyvenimus. Ši iniciatyva – tai tik vienas mūsų nuolatinio įsipareigojimo ateinančioms kartoms siekti šviesesnės ateities pavyzdys.

Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Viceprezidentas
Korporacijos komunikacija
4Life Research
[email protected]