We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • John Orellana
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

Perėjimas prie 100 % augalinių kapsulių

Perėjimas prie 100 % augalinių kapsulių
Kopijuoti URL
Solt Leik Sitis, Juta, JAV (2023 m. rugpjūčio 25 d.) Augalines kapsule, taip pat košerinius ir Halal produktus kompanija „4Life“ siūlo jau ilgą laiką. Vakar kompanija pranešė, kad jos pagrindinis produktas – „4Life® Transfer Factor Plus Tri-Factor Formula“ – JAV nuo šiol bus teikiamas vien tik augalinės kilmės kapsulėse.

Platesnė „4Life“ strategija yra želatininių kapsulių atsisakyti apskritai, jas pakeičiant augalinės kilmės kapsulėmis. Kapsulinių produktų gamintojai į augalines kapsules pereina visame pasaulyje.

„4Life“ pasaulinių rinkų vyresniojo viceprezidento Preston Richards komentaras: „Tai užduotis, kurios apimtis fenomenali, todėl skirtingas rinkas tai pasieks skirtingais momentais. Čia, JAV, perėjimą siekiame užbaigti per ateinančius metus. Kitų valstybių rinkose tai užtruks ilgiau dėl produktų registracijų ir kitų keblumų, tačiau mūsų partneriai visame pasaulyje turėtų žinoti, kad šios permainos jau vyksta.“

Kai kuriose kompanijos tarptautinėse rinkose, tokiose kaip Indija, produktai vien augalinės kilmės kapsulėse parduodami jau dabar. Rinkose, kuriose vis dar naudojama želatina, šis patobulinimas – tai reikšmingas pasikeitimas visai 25 metų patirtį sukaupusiai maisto papildų kompanijai.

Prezidento ir generalinio direktoriaus Danny Lee komentaras: „Keliaudamas po pasaulį bendrauju su verslininkais iš Europos, Azijos, JAV ir ne tik. Visur augalinės kapsulės – tai populiarus rinkos pageidavimas. Dėl to šiandien siekiame visame pasaulyje kuo sparčiau pereiti prie vien augalinių kapsulių.“

Kompanija „4Life“ – „Immune System Company“ – yra pirmoji, junginio „4Life Transfer Factor“ tyrimų naudą pateikusi rinkai. Ji turi biurus dešimtyse rinkų, aptarnauja klientus iš viso pasaulio.

Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Viceprezidentas
Korporacijos komunikacija
4Life Research
[email protected]