We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • Kris Helsel
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

Europos „4Life“: įsipareigojimas atlyginti poveikį gamtai ir siekti tvarumo

Europos „4Life“: įsipareigojimas atlyginti poveikį gamtai ir siekti tvarumo
Kopijuoti URL
Solt Leik Sitis, Juta, JAV (2023 m. gegužės 22 d.) Europos „4Life“ prisideda prie „4Life Green“ iniciatyvų, kad kompensuotų dėl kompanijos veiklos į aplinką išskiriamo anglies dvideginio ir kitų teršalų kiekį.

Kompanija „4Life“ yra įsipareigojusi kompensuoti aplinkos taršą, atsirandančią dėl jos transportavimo paslaugų. 2020 m. vasarį Europos „4Life“ prisijungė prie programos „UPS Carbon Neutral“. Taip „4Life“ palaiko aktualius šios srities projektus, tokius kaip miškų atsodinimas, šiltnamio efektą sukeliančių dujų, skleidžiamų iš sąvartynų, eliminavimas, nuotekų valymas ir metano išskyrimo mažinimas.

Per pastaruosius metus pagal šį projektą UPS kompensavo 119,85 metrinių tonų CO2 ekvivalento išskyrimą. Kompanija „4Life“ didžiuojasi galėdama prisidėti prie šios iniciatyvos ir bendradarbiauti su kitomis kompanijomis, kad mūsų planeta būtų žalesnė ir tvaresnė.

„4Life“ taip pat yra įsipareigojusi neutralizuoti CO2 kiekį, išskirtą dėl skrydžių į 2023 m. lyderystės kelionę Atėnuose. Kompanija sodins medžius Ispanijoje (Viu de Llevata, Lleida), tam bendradarbiaudama su organizacija „Bosques Sostenibles“. „4Life“ rūpinasi aplinka, ši kompanija nori, kad jos kelionės būtų išskirtinai tvarios. Ši iniciatyva – tai dar vienas žingsnis į „4Life“ atsakomybės aplinkai siekį pagal „4Life Green“.

Kompanija „4Life“ – „Immune System Company“ – yra pirmoji į rinką pateikusi perdavimo faktorių mokslinius tyrimus. Ji turi biurus dešimtyse rinkų, aptarnauja klientus iš viso pasaulio.

Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Viceprezidentas
Korporacijos komunikacija
4Life Research
[email protected]