We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • Kris Helsel
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

Jūsų kilometrai pagerino daugybę gyvenimų

Jūsų kilometrai pagerino daugybę gyvenimų
Kopijuoti URL
Barselona (Ispanija), 2020 m. balandžio 6 d. Pirmosios Europos „4Life“ solidarumo lenktynės prasidėjo 2020 m. sausio 13 d. Jų dalyviai galiausiai pasiekė 18 200 kilometrų. Dėl COVID-19 krizės šios lenktynės neseniai buvo pertrauktos. Kilus šiai grėsmei supratome, kad įveikti ją galime tik atsakomybę dėl sveikatos pasaulyje prisiimdami drauge, todėl nusprendėme su šiuo renginiu susijusią veiklą sustabdyti.

Nepaisant to, kad solidarumo lenktynės nesibaigė taip, kaip tikėjomės, tikslą vis tiek pasiekėme: per „Foundation 4Life“ pagalbą teikiame ir toliau. Padedami daugiau 300 žmonių iš visos Europos entuziazmo, aktyvaus dalyvavimo ir daugybės kilometrų, paaukojome 13 250 EUR. Ši išskirtinė suma jau gerina daugelio vaikų gyvenimus per mūsų projektus su „SOS Children's Villages“ Ispanijoje bei Italijoje.

Pirmasis projektas, kurį parėmėme, buvo Kaldonaco vaikų kaimas (Trentas, Šiaurės Italija), kuriam paaukojome 2000 EUR, kad ten gyvenantys vaikai vasarą pagaliau galėtų džiaugtis svajonių atostogomis. Antrasis projektas buvo skirtas dienos centrui Almerijoje (Ispanijos pietinė dalis), kuriam paaukoti 6 kompiuteriai (bendra vertė 4500 EUR). Ši kompiuterinė įranga labai svarbi vaikų kaime rengiamoms ugdymo programoms, skirtoms skurdo sąlygomis gyvenantiems vaikams. Trečiasis projektas buvo naudingas 30 vaikų ir 19 šeimų, gyvenančių Realecho dienos centre (Tenerifė, Kanarų salos, Ispanija). Šiuo atveju pinigai buvo panaudoti pirkti ir sumontuoti durims bei langams, kad būtų atnaujintas pirmasis pastato aukštas. Galiausiai dar 2250 EUR skyrėme Andalūzijos (Ispanijos pietinė dalis) vaikų kaimui, kuriam taip pat suteikėme 3 kompiuterius, skirtus pagerinti ten gyvenančių vaikų gyvenimo kokybei.

Europos „4Life“ viceprezidento Rafael Fernández komentaras: „Ir toliau vykdysime projektus, skirtus „SOS Children's Villages“, nes šiai organizacijai ir jos vaikams mūsų pagalbos ir atsidavimo dabar reikia kaip niekad. Drauge tai padarysime.“

Solidarity_race

„4Life“ turi atstovybes 25 rinkose, iš kurių aptarnauja visą pasaulį aprėpiantį nepriklausomų platintojų ir jų klientų tinklą.


Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Viceprezidentas
Korporacijos komunikacija
4Life Research
[email protected]