We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • Kris Helsel
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

Su „4Life“ drauge ir ilgam

Su „4Life“ drauge ir ilgam
Kopijuoti URL
Solt Leik Sitis, Juta, JAV (2020 m. gegužės 19 d.) Pripažinimo sulaukusi maisto papildų imuninei sistemai gamintoja „4Life Research“ vien Jutos valstijoje (JAV) turi daugiau nei 400 darbuotojų. Tarp jų yra daugiau nei 200 žmonių, laikomų gyvybiškai svarbiais darbuotojais ir toliau dirbančių įmonės patalpose. Likę kompanijos darbuotojai prieš du mėnesius buvo palaipsniui perkelti dirbti iš namų.

Vos tik buvo paskelbtas nurodymas likti namuose, „4Life“ vadovai visokeriopai skatino dosnumo dvasią ir rūpinosi ne tik darbuotojų, bet ir visuomenės apskritai gerove. Žinia, kurią skleidė mūsų prezidentas ir generalinis direktorius Danny Lee, išliko sklandi ir skaidri.

Vos tik ši humanitarinė krizė palietė „4Life“ namus JAV, „4Life“ rinkodaros departamentas ir tarnavimo reikalų viceprezidentės Catherine Larsen „Foundation 4Life“ komanda suformulavo paprastą ir aiškią visuomenei skirtą žinutę: Kol kas laikomės atstumų. Bet su „4Life“ esame drauge ir ilgam. (angl. „Apart for Now. Together 4Life.)

„4Life“ produktų platintojai ir darbuotojai šį devizą pavertę realiais dosnumo aktais. Praėjusį mėnesį kompanijos įkūrėjai David ir Bianca Lisonbee vaišino pietumis bendrovės gamykloje Vainjarde (Juta, JAV) ir logistikos sandėlyje Sandyje (Juta, JAV). Vėliau, laikydamiesi socialinės distancijos, pasirodė pravažiuodami automobiliu, kad taip pripažintų visų „4Life“ gyvybiškai svarbių darbuotojų drąsą ir ryžtą.

Direktorė mokslo ir reglamentavimo reikalams dr. Paula Brock rytais pradėjo vesti internetinį kvėpavimo ir meditacijos kursą, skirtą kolegoms. Neseniai darbuotojai savo pašto dėžutėse rado „4Life“ apsaugines kaukes.

Indijoje grupė jaunų nuomonės formuotojų, skelbiančių įrašus iš namų, sukūrė vaizdo įrašų montažą, pavadintą „Mes – „4Life“ šeima“, kuriuo išreiškiamas optimizmas dėl ateities, tuo pat metu žiūrovus raginant likti namie ir likti saugiems.

Kolumbijoje produktų pardavėjai bei darbuotojai sujungė jėgas, kad itin reikalingų medikamentų paaukotų Bogotos ligoninei Hospital Universitario La Samaritana.

Be to, po 25 000 USD aukos organizacijai „Feeding America“, kompanija „4Life“ paskelbė programą, pagal kurią pridėtų visoms asmeninėms aukoms prilygstančią sumą ir ją paaukotų papildomai.

Kompanija „4Life“ prie visuomenės gerovės prisideda jau daug metų. Rūpinimąsi klientų visame pasaulyje ir darbuotojų sauga bei gerove ji laiko savo pareiga. „4Life Transfer Factor“ produktus kompanija parduoda dvidešimt penkiose valstybėse.


Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Viceprezidentas
Korporacijos komunikacija
4Life Research
[email protected]