We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • NetPro Marketing
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

Nauja „Foundation 4Life“ kampanija Europoje!

Nauja „Foundation 4Life“ kampanija Europoje!
Kopijuoti URL

COVID-19 krizė mums tapo išbandymu daugelyje sričių. Laimei, situacija dabar gerėja, tačiau nerimą kelia ilgalaikiai pandemijos padariniai. Daug šeimų, kurios jau ir iki tol buvo pažeidžiamos, dabar gauna mažiau pajamų arba jų negauna apskritai, todėl jų galimybė patenkinti bazinius poreikius, tokius kaip maistas ar galimybė naudotis sveikatos priežiūros paslaugomis, yra gerokai pablogėjusi.

Dėl to kompanija „4Life“, pasitelkusi organizacija „Foundation 4Life“ bei „Aldeas Infantiles“, ir toliau siekia įgyvendinti tarnavimo, solidarumo bei socialinės atsakomybės principus, šį kartą pradėdama ilgalaikę kampaniją „SOS meilės paketai“.

Kampanijos „SOS meilės paketai“ esmė – finansinė parama šeimoms, patekusioms į keblias situacijas. Tai šeimos, kurių mažyliai, paaugliai ar vyresni jaunuoliai turi didesnę nei 65 % negalią.

Kiekvienas iš šių vaikų bei jaunuolių, mums visiems prisidėjus, gaus mėnesinį „SOS meilės paketą“, kurio vertė prilygtų 150 EUR. Šio paketo sudėtis bus tokia:
100 eurų --> Baziniams poreikiams (maistas, vaistai, higienos ir kūdikių reikmenys)
30 eurų --> Švietimas (interneto prieiga, kad būtų galima mokyti iš namų, ir IRT naudojimo gebėjimai)
20 eurų --> Emocinė parama (psichologai, padedantys palaikyti psichikos sveikatą)

Remdami šiuos vaikus ir jaunuolius taip pat prisidėsite prie kiekvienos iš šių šeimų stiprinimo ir padėsite joms išsivaduoti iš krizės.

Palaikykite organizaciją „Foundation 4Life“ ir jos SOS meilės paketų kampaniją, kad meilę ir viltį paskleistume tūkstančiams šeimų Ispanijoje, Portugalijoje bei Italijoje.

Aukoti per fondą labai paprasta. Atminkite – iš viso yra šeši būdai: