We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • NetPro Marketing
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

Publikacija tarptautiniame biochemijos žurnale

Publikacija tarptautiniame biochemijos žurnale
Kopijuoti URL

Solt Leik Sitis, Juta, JAV (2021 m. balandžio 20 d.) Šiandien kompanija „4Life Research“, pirmaujanti imuninės sistemos papildų srityje, naujausią publikaciją paskelbė žurnale The International Journal of the French Society for Biochemistry and Molecular Biology.

Pagrindinė šios publikacijos tema – nepriklausomas tyrimas, kuriuo vertinamas „Pre/o“ poveikis mikrobiomui*. „Pre/o“ – tai firminis probiotikų, oligosacharidų ir junginio „4Life Transfer Factor“ derinys. „4Life“ šį tyrimą atliko bendradarbiaudama su Jutos valstijos universiteto (JAV) Mitybos, dietetikos ir maisto mokslų fakultetu.


„4Life“ mokslo direktoriaus dr. David Vollmer komentaras: „Mikrobiomas yra nepaprastai svarbus mūsų sveikatai. Mūsų žinios apie jo poveikį imuninei sistemai sparčiai gilėja. Šis mokslinis tyrimas tokių žinių suteikia dar daugiau, ypač apie bioaktyviuosius peptidus ir baltymus, tokius kaip „4Life Transfer Factor“.“

Kompaniją „4Life“ leidinys „Corporate America Today“ yra įvardijęs kaip geriausią JAV sveikatos ir fizinės formos palaikymo papildų teikėją dėl itin modernių analitinio testavimo laboratorijų, neprilygstamo atsidavimo moksliniams tyrimams ir kokybės kontrolės mechanizmų, skirtų kiekvienam iš produktų tobulinimo etapų.

*Šių teiginių nėra įvertinusi Europos maisto saugos tarnyba (EFSA). Šis produktas nėra skirtas jokioms ligoms diagnozuoti, gydyti ar nuo jų apsaugoti. 


„4Life“ turi biurus 25 rinkose ir iš jų aptarnauja klientus visame pasaulyje.

 

Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Korporacinės komunikacijos viceprezidentas
4Life Research
[email protected]