We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • Neville and Maha Chisholm
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

„4Life“ neketina sustoti – Barselonoje rengiamos antrosios solidarumo lenktynės

„4Life“ neketina sustoti – Barselonoje rengiamos antrosios solidarumo lenktynės
Kopijuoti URL
2020 m. vasario 20 d., Barselona (Ispanija). Prieš beveik dvi savaites, vasario 7 d. Barselonoje (Ispanija) buvo surengtos pirmosios „4Life“ solidarumo lenktynės, vykusios konkrečioje vietoje. Taip pažymėjome sėkmingai įveiktą pirmąjį solidarumo lenktynių atstumo iššūkį ir tai padarėme per rekordiškai trumpą laiką. Tai buvo 8 600 km ir 11 500 EUR lėšų, kurios bus panaudotos organizacijos „SOS Children’s Villages“ keturiems projektams Europoje. Dar viena priežastis švęsti buvo antrojo solidarumo iššūkio – šį kartą jau 20 000 km – pradžia. Jei įveiksime šį atstumą, vienai iš „SOS Children’s Villages“ berniukų ir mergaičių grupių Europoje bus suteikta 2 000 eurų, už kuriuos vaikai galės leistis į vasaros atostogas.

Lenktynėse Barselonoje dalyvavo 25 žmonės – platintojai ir „4Life“ darbuotojai. Kiekvienas iš dalyvių gavo techninius marškinėlius, suprojektuotus specialiai solidarumo lenktynėms. Be to, jie gavo po skrebutį su „Energy Go Stix Berry“ ir „NutraStart Vanilla“ kokteilius su bananais ir raudonaisiais vaisiais. Lenktynės truko 2 valandas, visi dalyviai bendrai įveikė per 60 km atstumą. Taip antrasis šių solidarumo lenktynių tikslas buvo pasiektas.

Tarp dalyvių buvo „International Diamond“ Zam Cifuentes, Olaf Pfannebecker ir Zhor Bouchemla, taip pat – „Presidential Diamond“ Audi Ibáñez, Susanna Bech, María Fernández ir Vicente Val.

„4Life“ Europos viceprezidento Rafael Fernández komentaras: „Tarnavimo vertybės įgyvendinimas praktiškai, dalyvaujant šiose solidarumo lenktynėse, suteikė tikrą džiaugsmą. Ši iniciatyva padėjo turint bendrą tikslą suartinti visą „4Life“ Europos šeimą. Esame labai dėkingi, kad šiuo tikslu patikėjote ir prie solidarumo lenktynių prisidėjote. Taip prisidėjote ir prie „Foundation 4Life“ veiklos.

„4Life“ turi atstovybes 25 rinkose, iš kurių aptarnauja visą pasaulį aprėpiantį nepriklausomų platintojų ir jų klientų tinklą.


Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Viceprezidentas
Korporacijos komunikacija
4Life Research
[email protected]