We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • Neville and Maha Chisholm
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

„4Life“ praneša apie naują kokybės viceprezidentą

„4Life“ praneša apie naują kokybės viceprezidentą
Kopijuoti URL
Solt Leik Sitis, Juta, JAV (2020 m. sausio 20 d.). Kompanijos veiklos vyresnysis viceprezidentas Nate Buhler naujuoju „4Life“ kokybės viceprezidentu paskyrą poną Steve Pederson.

Jau daugiau nei du dešimtmečius „4Life“ laikosi griežčiausių produktų sudėties bei gamybos kokybės standartų. Ponas Pederson turi itin daug patirties kokybės užtikrinimo bei kontrolės srityse.

Jis yra sertifikuotas kokybės inžinierius, turintis Amerikos kokybės draugijos licenciją. Be to, jis turi kokybiškų maisto produktų saugos praktikos specialisto statusą, suteikiamą asmenims, tiriantiems maisto saugą ir praktiškai įgyvendinantiems ją gamyboje. Jo patirtis maisto papildų srityje siekia per 15 metų, jis yra dirbęs įvairiose aukšto lygio pozicijose.

Pono Buhler komentaras: „Steve į „4Life“ komandą priimame su didžiuliu džiaugsmu. Rūpinimasis procesais, metodika bei protokolu yra ilgalaikė mūsų strategija. Steve visokeriopai siekia užtikrinti nepriekaištingą kokybę ir rūpintis, kad mūsų vartotojai patirtų tik teigiamus įspūdžius. Nekantraujame pamatyti jo indėlį į mūsų bendrą darbą.“

Ponas Pederson taip pat yra tarnavęs JAV jūrų pėstininkų korpuse, kur pasiekė majoro laipsnį. Jis tyra dalyvavęs planuojant ir įgyvendinant įvairias misijas, skirtas padėti kovoti su terorizmu arba piratavimu. Be to, ponas Pederson Arizonos (JAV) universitete yra dirbęs specialiuoju jūrų mokslo profesoriumi ir skaitęs šios srities paskaitas.

Ikidiplominį aplinkosaugos mokslų laipsnį jis yra gavęs iš Kalifornijos valstijos universiteto San Bernardine (JAV), o tos pačios srities magistro diplomą – iš Arizonos universiteto Tusone (JAV). Be įprastinio darbo jis taip pat treniruoja jaunuosius beisbolo žaidėjus ir funkcinės daugiakovės sportininkus.

„4Life“ turi atstovybes 25 rinkose, iš kurių aptarnauja visą pasaulį aprėpiantį nepriklausomų platintojų ir jų klientų tinklą.


Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Viceprezidentas
Korporacijos komunikacija
4Life Research
[email protected]