We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • Neville and Maha Chisholm
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

Tai, ką pasiekėme, tapo įmanoma tik dėl jūsų

Tai, ką pasiekėme, tapo įmanoma tik dėl jūsų
Kopijuoti URL

Barselona, 2019 m. gruodžio 16 d. Tik dėl palaikymo, kurio sulaukėme iš šimtų „4Life“ platintojų bei svarbių klientų, palankių gyvenimo sąlygų neturintiems vaikams galėjome dar vienerius metus suteikti daugiau meilės, kokybiškesnį švietimą ir geresnę gyvenamąją aplinką. Dabar, kai 2019-ieji jau eina į pabaigą, galime patvirtinti, kad lėšų labdarai rinkimo atžvilgiu šie metai buvo iš tiesų ypatingi ir reikšmingi. Per pastaruosius 12 mėnesių „Foundation 4Life“ organizacijai „SOS Children’s Villages“ paaukojo įspūdingą sumą – 25 270 EUR.

„4Life“ filosofija yra pagrįsta trimis kertiniais principais: mokslu, sėkme ir tarnavimu. Tokios mąstysenos laikosi ir „Foundation 4Life“. Fondas plačiai skelbia žinią apie vaikus, kuriems gyvenimas pametėjo daug daugiau iššūkių, ir apie tai, kaip šių vaikų gyvenimus galime paveikti mes. Fondas taip pat atlieka esminės svarbos vaidmenį visuose „4Life“ renginiuose. Pavyzdžiui, vien Europos suvažiavime „Together 2019“ buvo surinkta 21 114 EUR, o per „Master Builder“ kelionę – 2 370 EUR.  Šios surinktos lėšos buvo panaudotos gerinant sąlygas keliuose „SOS Children’s Villages“ vaikų kaimuose ir dienos centruose, daugelis kurių yra Ispanijoje: Valensijoje, Madride, Maljorkoje, Saragosoje, Turine ir t. t.

Be to, kai „4Life“ Europos centriniame biure Barselonoje atlikome renovaciją, daugelis puikios būklės baldų buvo paaukoti „SoS Children’s Villages“ Katalonijoje, kad regiono vaikų kaimai ir dienos centrai būtų kuo geresnės būklės.

Praėjus dar vieneriems metams norime padėkoti visiems, kurie prisidėjo – ir reguliariai, ir tada, kai pavyko. Visi drauge pagerinome šių vaikų ir jų šeimų gyvenimus. Tai, ką pasiekėme, tapo įmanoma tik dėl jūsų.


„4Life“ turi atstovybes 25 rinkose, iš kurių aptarnauja visą pasaulį aprėpiantį nepriklausomų platintojų ir jų klientų tinklą.

Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Viceprezidentas
Korporacijos komunikacija
4Life Research
[email protected]