We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • Laima Raubienė
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

Naujas generalinis direktorius „4Life“ Indijos padalinyje

Naujas generalinis direktorius „4Life“ Indijos padalinyje
Kopijuoti URL
Solt Leik Sitis, Juta, JAV (2019 m. gruodžio 6 d.). „4Life“ Europos ir Indijos tarptautinių reikalų viceprezidentas Preston Richards į „4Life“ Indijos padalinio generalinio direktoriaus pareigas paskyrė poną Shishir Jha.

Ponas Jha prie kompanijos „4Life“ prisijungia jau turėdamas daugiau nei 20 metų patirties tiesioginio pardavimo sektoriuje. Ponas Jha, gavęs verslo administravimo bakalauro diplomą iš Delio universiteto, karjerą pradėjo pardavimo, mokymo ir verslo plėtros srityje.

Indija, kaip valstybė, pasižymi viena iš didžiausių rinkos įvairovių pasaulyje. Ponas Jha yra dirbęs per keturis šios valstybės regionus, todėl puikiai supranta unikalius lūkesčius ir galimybes, kurias Indijoje suteikia šios skirtingos rinkos.

Pono Richards komentaras: „Shishir turi unikalią patirtį, kuria pasinaudojęs verslą Indijoje gali pakelti į aukštesnį ir geresnį lygį, nes supranta žmonių lūkesčius, procesus, pardavimo ciklą ir sąlygas, nulemiančias sėkmę. Labai džiaugiuosi matydamas tai, kaip jis atskleis „4Life“ misiją – ir dirbdamas biure, ir susitikdamas su platintojais.“

Pirmąją savo darbo dieną Shishir praleido Solt Leik Sityje (JAV), kur dalyvavo kasmetiniame generalinių direktorių susitikime. Čia jis lankėsi seminaruose apie produktus, strateginiuose susitikimuose bei kituose užsiėmimuose su kolegomis. Šiuo metu Shishir gyvena Čenajuje, o vos grįžęs į Indiją jis persikels į Mumbajaus miestą.

Paties pono Jha komentaras: „Kai pagalvoju apie tai, kas bus ateityje, apima jaudulys. Susipažinau su „4Life“ vadovų komanda, nagrinėjau „4Life“ produktų mokslinį pagrindimą. Su „4Life“ bendradarbiaujantys žmonės ne tik svajoja laisvai, bet ir pasiekia savo tikslus.“

Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Viceprezidentas
Korporacijos komunikacija
4Life Research
[email protected]