We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • Tomasz Pszon
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

„4Life“ BBB akreditacija: dešimties metų sukaktis

„4Life“ BBB akreditacija: dešimties metų sukaktis
Solt Leik Sitis, Juta, JAV (2024 m. birželio 19 d.) Šiandien prezidentas ir generalinis direktorius Danny Lee pranešė, kad organizacija „Better Business Bureau®“ (BBB) kompanijai suteikė akreditaciją dešimtus metus iš eilės.

BBB misija yra skatinti pasitikėjimą rinka per etiškus verslo standartus, nederamo elgesio rinkoje pasmerkimą ir pavyzdingų verslų pagerbimą.

„4Life“ pasaulinio pardavimo vyresniojo viceprezidento Europai ir Š. bei P. Amerikai Preston Richards komentaras: „Mūsų A+ reitingas, gautas iš BBB, mūsų formalią akreditaciją aplenkė dešimtmečiu. „4Life“ turi daugiau nei dvidešimt metų A+ klientų aptarnavimo reitingą, o dabar jau dešimt metų yra akredituota. Šis BBB standartų laikymasis pabrėžia mūsų įsipareigojimą siekti meistriškumo visose verslo srityse. Šiandien švenčiame BBB pripažinimą. Jis simbolizuoja pasitikėjimą mumis Šiaurės Amerikoje ir visame pasaulyje.“

BBB akreditacija – tai garbė, ne kiekviena kompanija jos sulaukia. Tam, kad verslas būtų akredituotas, jis turi atitikti griežčiausius standartus. Šių standartų laikymąsi prižiūri direktorių valdyba (paskirtieji asmenys).

„4Life“ turi atstovybes penkiuose žemynuose ir visą pasaulį aprėpiantį nepriklausomų platintojų tinklą. Tai nulėmė mokslas, sėkmė ir tarnavimas.

Kompanija „4Life“ – „Immune System Company“ – yra pirmoji, junginio „4Life Transfer Factor“ tyrimų naudą pateikusi rinkai. Ji turi biurus dešimtyse rinkų, aptarnauja klientus iš viso pasaulio.

Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Viceprezidentas
Korporacijos komunikacija
4Life Research
[email protected]