We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • Tomasz Pszon
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

„4Life“ generalinis direktorius žengia į antrąją DSA pirmininko kadenciją

„4Life“ generalinis direktorius žengia į antrąją DSA pirmininko kadenciją
Solt Leik Sitis, Juta, JAV (2024 m. birželio 17 d.) „4Life“ prezidentas ir generalinis direktorius Danny Lee buvo nominuotas ir vėl paskirtas JAV Tiesioginio pardavimo asociacijos (DSA) pirmininku.

Balsavimas, kurio metu sprendimas buvo priimtas vienbalsiai, ir narių patvirtinimas buvo surengti hibridiniame tarybos susitikime Boise, Aidaho valstijoje (JAV), į kurį dalis dalyvių atvyko gyvai, o kiti prisijungė internetu. Kaip DSA pirmininkas, šį vaidmenį jau atliekantis antrą kadenciją, ponas Lee atstovaus kolektyviniams daugiau nei 8 milijonų tiesioginių pardavėjų ir 45 milijonų klientų JAV ir Puerto Rike interesams. DSA tiesiogine prekyba užsiimančius žmones ir įmones saugo bei populiarina nuo pat 1910 metų.

Per antrąją kadenciją ponas Lee toliau sieks plėsti įtaką JAV politikams, valstijų bei federalinėms agentūroms bei plačiajai visuomenei. 2017 metais, ponas Lee pateko tarp pirmųjų šio sektoriaus vadovų, užtikrinusių finansavimą savireguliacijos organizacijai „Direct Selling Self-Regulatory Council“ (DSSRC). Ši iniciatyva, kurią administruoja organizacija „BBB National Programs“, skatina sąžiningumą per geriausios praktikos ir atsakingumo laikymąsi.

„4Life“ įkūrėjo David Lisonbee komentaras: „Danny, kaip DSA pirmininko, antroji kadencija, neabejoju, bus tokia pat produktyvi, kaip ir pirmoji. Džiaugiuosi, kad jis atstovauja mūsų kanalui su ta pačia etiška lyderyste, dėl kurios jis yra žinomas „4Life“.“

Kompanija „4Life“ – „Immune System Company“ – yra pirmoji, junginio „4Life Transfer Factor“ tyrimų naudą pateikusi rinkai. Ji turi biurus dešimtyse rinkų, aptarnauja klientus iš viso pasaulio.

Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Viceprezidentas
Korporacijos komunikacija
4Life Research
[email protected]