We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • Tomasz Pszon
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

Geriausia ilgaamžiškumo ir imuninės sistemos kompanija 2024 metais

Geriausia ilgaamžiškumo ir imuninės sistemos kompanija 2024 metais
Solt Leik Sitis, Juta, JAV (2024 m. birželio 12 d.) Šiandien „Corporate America Today“ kompaniją „4Life“ įvardijo kaip geriausią ilgaamžiškumo ir imuninės sistemos kompaniją 2024 metais.

„4Life“ mokslo direktoriaus dr. David Vollmer komentaras: „Nors šio apdovanojimo sulaukėme vos po kelių savaičių nuo mūsų produkto „AgePro“ pristatymo, šio produkto idėjų generavimas, moksliniai tyrimai ir tobulinimas užtruko šešerius metus. Šiuo pripažinimu labai džiaugiamės.“

Jau daugiau nei dvidešimt penkerius metus kompanija „4Life“ yra yra imuninės sistemos mokslų lyderė. Kompanija visokeriopai siekia įgyti naujų patentų, tęsti mokslinius tyrimus ir tobulinimą, skelbti publikacijas recenzuojamuose leidiniuose, garantuoti gamybos kokybę ir diegti naujoves per visus produktų plėtros etapus.

„4Life“ prezidento ir generalinio direktoriaus Danny Lee komentaras: „Viskuo, ką daro, „4Life“ siekia išskirtinumo tarp konkurentų ir mūsų partnerių palaikymo nuodugniai ištirtais, mokslu pagrįstais produktais. Tai reikšmingas pasiekimas, kuriuo verta dalytis supažindinant naujus klientus su „4Life“ produktų asortimentu.“

Laboratoriniais tyrimais pademonstruota, kad „4Life Transfer Factor AgePro“ yra nukreiptas į pagrindinius ląstelių senėjimo mechanizmus. Šis produktas yra be gliuteno. Kapsulės yra vegetariškos. Jos pagamintos taikant sertifikuotą geriausią gamybos praktiką. Kaip ir visi kiti „4Life“ produktai, „AgePro“ buvo išsamiai patikrintas, siekiant užtikrinti maksimalų klientų pasitenkinimo lygį.

„4Life“ įkūrėjo David Lisonbee komentaras: „Kai 1998 m. drauge su savo šviesios atminties žmona Bianca įkūrėme „4Life“, tai darėme su pagarba mokslui, sėkmei, tarnavimui ir lūkesčių patenkinimui. „AgePro“ – tai naujausias daugiau nei ketvirtį amžiaus trunkančio kompanijos atsidavimo mokslui pavyzdys.“

Kompanija „4Life“ – „Immune System Company“ – yra pirmoji, junginio „4Life Transfer Factor“ tyrimų naudą pateikusi rinkai. Ji turi biurus dešimtyse rinkų, aptarnauja klientus iš viso pasaulio.

Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Viceprezidentas
Korporacijos komunikacija
4Life Research
[email protected]