We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • Tomasz Pszon
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

Pirmoji tiesioginio pardavimo diena Ispanijoje

Pirmoji tiesioginio pardavimo diena Ispanijoje
Solt Leik Sitis, Juta, JAV (2024 m. liepos 18 d.) Ispanijos tiesioginio pardavimo asociacija (AVD) tapo šios valstybės pirmosios tiesioginio pardavimo dienos, skirtos pažymėti per 50 metų sėkmės, rėmėja.

Šios pramonės šakos vadovai susirinko aptarti pagrindines aktualijas, tokias kaip naujovių diegimas, skaitmeninimas, tvarumas ir bendri iššūkiai. Taip pat dalyvavo ir Europos „4Life“ viceprezidentas bei AVD viceprezidentas Rafael Fernández.

Diskusijoje, pavadintoje „Tiesioginio pardavimo dabartis ir ateitis: nuo jėgų suteikimo moterims iki verslo galimybių“, ponas Fernandez kalbėjo drauge su pirmaujančiais šios srities vadovais. Diskusijos dalyviai pabrėžė tai, kaip svarbu diegti naujoves ir pasinaudoti naujų technologijų suteikiamais privalumais.

Be to, „4Life“ rango „Gold“ partnerė Sarai Jacobs pateikė įžvalgų pasakodama apie savo, kaip sėkmingos verslininkės, kelionę.

P. Fernández komentaras: „Ši pirmoji tiesioginio pardavimo diena Ispanijoje buvo puikus pasiekimas. Dėkoju daugybei žmonių, kurie nenuilsdami stengėsi, kad renginys būtų sėkmingas. Tai, kad dalyvavo „4Life“, man yra garbė.“

Kompanija „4Life“ – „Immune System Company“ – yra pirmoji, junginio „4Life Transfer Factor“ tyrimų naudą pateikusi rinkai. Ji turi biurus dešimtyse rinkų, aptarnauja klientus iš viso pasaulio.

Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Viceprezidentas
Korporacijos komunikacija
4Life Research
[email protected]