We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • Diogenes Bolivar Mosquera
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

„4Life“ prezidentas ir generalinis direktorius – tarp įtakingiausių vadovų

„4Life“ prezidentas ir generalinis direktorius – tarp įtakingiausių vadovų
Solt Leik Sitis, Juta, JAV (2024 m. rugsėjo 3 d.). Leidinys „Social Selling News“ įvardijo „4Life“ prezidentą ir generalinį direktorių Danny Lee kaip vieną iš „20 įtakingiausių vadovų“ tiesioginio pardavimo sektoriuje.

Ponas Lee JAV tiesioginio pardavimo asociacijos (DSA) pirmininko pareigas užima nuo 2023 m. birželio. Ši kadencija jam yra antroji. Nuo pat pradžių jo pagrindinis tikslas buvo didinti šio kanalo įtaką gerais darbais.

Savo sprendime įtraukti poną Lee į 2024 metų įtakingiausius tiesioginio pardavimo vadovus, leidinio „Social Selling News“ redaktoriai nurodė jo „drąsius žingsnius modernizuojant tiesioginio pardavimo praktiką“.

Pono Lee komentaras: „Sužinoti apie šį pripažinimą man buvo didelė garbė.“

„Social Selling News“ komentaras: „Į progresyvų pono Lee požiūrį įeina analizės įrankių naudojimas, padedantis geriau suprasti rinkos tendencijas ir į jas reaguoti, taip šiame sektoriuje nustatant naują duomenimis pagrįstų sprendimų standartą. Ponas Lee vienu iš svarbiausių dalykų taip pat laiko tvarumą, jis integruoja aplinkos tausojimo praktiką į „4Life“ veiklą bei produktų tobulinimą.“

„4Life“ įkūrėjo David Lisonbee komentaras: „Džiaugiuosi, kad Danny atstovauja mūsų sektoriui su ta pačia etiška lyderyste, dėl kurios jis yra žinomas „4Life“. Taip pat puiku yra žinoti, kad „Social Selling News“ pripažįsta jo talentą ir atsidavimą.“

Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Viceprezidentas
Korporacijos komunikacija
4Life Research
[email protected]